Selectați pagina

Cum își traumatizează un cuplu de sodomite fiul de doi ani: îl forțează să poarte rochiță, deși el refuză

Cum își traumatizează un cuplu de sodomite fiul de doi ani: îl forțează să poarte rochiță, deși el refuză

Într-un clip video publicat de Buzzfeed și intitulat „I Am A Gender Non-Conforming Parent” („Sunt un părinte care refuză stereotipurile de gen”), Dashiell și Michelle, un cuplu de sodomite, povestesc despre provocarea de a crește un copil conform înțelegerii lor despre viață.

După „căsătoria” cu Dashiell, Michelle l-a conceput pe micul Atticus, în vârstă de aproximativ doi ani, de la un donator, scrie portalul Stiri pentru viata.

Iată ce povestește Michelle:

„Încerc mereu să am o relație queer cu el în ceea ce privește genul și să îl pun să poarte rochițe de balerină. Dar el le urăște. E mereu cu „nu” în brațe.

Se uită la tot felul de cărți și desene animate. Are o carte care îi place, numai cu imagini și cuvinte. Când o deschizi, vezi imaginea unei fete, respectiv a unui băiat, iar el se uită și spune: Fată sau Băiat. Dar eu încerc mereu să-l învăț: Copil. Copil.

Așa începe să învețe despre lucruri. Și urăsc ideea că i se inculcă faptul că persoanele care arată ca niște băieți sunt băieți, iar cele care arată ca fetele sunt fete”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe: