Selectați pagina

Cum este promovat satanismul în cultura occidentală

Cum este promovat satanismul în cultura occidentală

Credeţi, cumva, că cei care trag semnalul de alarmă privitor la pericolele acestei „Noi Ordini Mondiale“ suferă de vreun delir paranoic, aşa cum afirmă vehement agenţii masonici din presă? Este adevărat, însă, că este greu să judecăm corect ceea ce se petrece dacă nu avem anumite noţiuni iniţiatice de bază. Astfel, puterea de judecată a publicului este pusă la grea încercare, mai ales pentru că în ultima vreme, simbolismul satanic ocult, destinat celor „care ştiu“, este din ce în ce mai prezent în vieţile noastre, deseori fiind vehiculat prin intermediul mass-media.

Multe din acţiunile şi faptele masonilor sunt aparent benefice, dar aceasta este doar o aparenţă: din păcate, ele au ca scop şi efect crearea unui paravan şi a unei legitimităţi cât mai confortabile în spatele căreia elitele masoneriei să-şi poată desfăşura nestingherite activităţile malefice la o scară mult mai largă. Unele din acţiunile masoneriei (de exemplu anumite acţiuni de caritate) sunt ca nişte măşti foarte bine pictate care au rolul de a orbi omul şi astfel de a nu mai fi atent la ceea ce se ascunde de fapt în spatele lor.

De o bună bucată de vreme puterea financiară mondială a fost acaparată de o mâna de oameni. Aceştia, implicaţi în afaceri bancare (cămătărie) au pus treptat mâna pe averi fabuloase dobândind astfel o influenţă din ce în ce mai mare asupra politicii statelor Europene, iar mai apoi Americane.

Există o structură mondială secretă, masoneria, care s-a dezvoltat pe parcursul ultimelor câteva secole şi care include în rândurile sale o mare parte din factorii de decizie şi de putere ai lumii actuale. La vârf această structură este dirijată de marea finanţă mondială. Scopul declarat al acesteia este acapararea puterii politice a întregii lumi (bineînţeles acest scop poate fi cosmetizat şi ambalat în cuvinte precum „uniune”, „federaţie”, „republică mondială”, „democraţie globală”, „noua ordine mondială”, etc, însă, în esenţă, rămâne acelaşi).

Cu mândrie, ei, masonii, recunosc că evenimente istorice remarcabile precum revoluţia franceză, revoluţiile de la 1848 din toată Europa, sau, în cazul României, Unirea Principatelor de la 1859, marea unire de la 1918 şi multe altele sunt iniţiate şi dirijate din umbră de către ei. În general ei se mândresc cu deţinerea puterii financiare şi politice cvasi-absolute de vreo 100 de ani încoace (însă în mod oficial ei spun că sunt doar o inofensivă asociaţie cu scopuri spirituale, care nu are de-a face nimic cu politica!).

Războaiele „creaţii masonice”

Ce nu le place să fie spus, însă e de notorietate, este  că războaiele mondiale sunt tot „opera” lor,alte crime şi „experimente” globale la unele dintre acestea asistând şi noi chiar în ziua de azi (de exemplu construirea Europei unite (pas spre înfăptuirea Lumii unite), războaiele din fosta Iugoslavie. De asemenea ei spun ca democraţia e tot creaţia lor, a masonilor. Ce democraţie mai e aceea în care conducătorii poliţiei, procuraturii, sistemului judecătoresc, mass mediei, politicii, etc sunt de fapt controlaţi din umbră? Ca „Iluminatii” sunt interesaţi de declanşarea de războaie o spune pe faţă chiar şi Olimpian Ungherea prin glasul Baronului,motivaţiile financiare ale razboiului din Golf: „Iar George Bush, presedinte al  Statelor Unite, dar si membru al organizatiei „Bilderberg”, a trecut in forta la executarea  planului hotarat: declansarea interventiei din Golf si readucerea lui Saddam la kilometrul  zero, adica pe pozitiile initiale. Acest razboi fulger a adus in bancile Consiliului Suprem  al Iluminatilor un profit net de 200 miliarde de dolari. Si astfel au fost echilibrate  conturile bancare ale Orientului, care incepusera sa genereze grave dizarmonii financiare  mondiale. Pentru cat timp? Cine stie? Poate pana la un nou razboi local. Rapid si  eficient.” (Clubul Cocosatilor, pagina 126). Dacă ei inşişi pot face asemenea declaraţii publice, de pe poziţiile de apărători ai masoneriei, ce încredere mai poate avea cineva că sunt oameni normali? Ce încredere mai poate avea cineva că idealurile cele luminoase pe care le proclamă sunt şi cele adevărate, pe care le urmăresc? Cine s-ar lăsa liniştit pe mâna unor asemenea oameni?

Planurile criminale ale masonilor pentru a reduce populaţia globului

A devenit iarăşi o armă cu două tăişuri pentru aceştia: pot controla foarte bine fluxul informaţional, dar în acelaşi timp lumea devine din ce în ce mai interconectată, mai conştientă.

Dacă ei proiectează cu obstinaţie, de câteva secole, dizolvarea naţiunilor,  o „republică” (a se citi dictatură) mondială (iar noi românii ştim ce înseamnă o dictatură şi cât de greu se poate ieşi de sub ea, aşa zisele revoluţii din Europa de est din 1989 fiind de fapt tot „opera” masoneriei; ce s-ar mai putea face dacă ar fi o singură dictatură – sau mă rog, „democraţie” – mondială, cine ar mai putea scăpa omenirea de ea?) atunci trebuie, printre altele, să reducă drastic numărul oamenilor de pe Pământ.

Cu cât ar fi mai puţini şi mai înfricoşaţi cu atât ar fi mai uşor de controlat şi de educat, nu-i aşa? În condiţiile actuale, cu o populaţie de peste 6 miliarde de oameni,  numai astfel noua ideologie „salvatoare” ar putea fi impusă! Ce aţi zice atunci de nişte epidemii, de nişte războaie şi în final, de marele război atomic şi chimic, profeţit de marile religii? Lucrurile încep să se lege? În vidul de putere creat atunci „soluţia salvatoare” ar putea fi uşor instalată!

Jan Van Helsing, cartea Societățile secrete

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.