Selectați pagina

Deputat român: Cum este posibil ca sănătatea lumii să fie lăsată pe mâna unor escroci ca OMS?

Deputat român: Cum este posibil ca sănătatea lumii să fie lăsată pe mâna unor escroci ca OMS?

Deputatul PNL Matei Dobrovie a răbufnit la adresa Organizației Mondiale a Sănătății și cere reformarea din temelii a acestei organizații.

Acuza pe care deputatul PNL o aduce OMS este aceea că și-a bazat politicile de gestionare a pandemiei pe studii false ale unei firme obscure, fără niciun fel de expertiză în domeniu.

„OMS trebuie reformată din temelii! Cum este posibil ca Organizația Mondială a Sănătății să-și bazeze politicile de gestionare a pandemiei de Covid-19 pe niște studii care aveau la bază date false furnizate de o firmă obscură de analiză a datelor medicale, care nu avea nicio expertiză în domeniu?

De curând revista medicală Lancet a retras studiul care concluziona că hidroxiclorochina nu face bine bolnavilor de Covid-19 spitalizaţi, ba chiar poate avea efecte negative asupra acestora. Iar OMS a revenit asupra deciziei de a suspenda testele clinice cu privire la hidroxiclorochină împotriva Covid-19, dar răul este deja făcut iar multe întrebări importante rămân fără răspuns.

Cum s-a putut baza OMS pe datele culese de o companie fantomă, care pretinde că le-a obținut de la peste o mie de spitale din întreaga lume, dar care potrivit Guardian nu au fost nici contactate? Această firmă fake susținea că are cea mai mare bază de date despre spitale din lume, dar nu are nici măcar un website funcțional.

Cum este posibil ca sănătatea lumii să fie lăsată pe mâna unor asemenea escroci? Cred că este nevoie de un audit serios nu doar la fantomatica Surgisphere, ci și la Organizația Mondială a Sănătății, care s-a îndepărtat foarte mult de la misiunea ei.

Cât despre tovarășul Tedros, cred că măcar acum în al 12-lea ceas ar trebui să facă un gest de onoare și să-și dea demisia, asumându-și răspunderea pentru modul dezastruos în care a gestionat pandemia”, a scris deputatul PNL Matei Dobrovie pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Matei Dobrovie, https://www.facebook.com/MateiDobrovieDeputat/posts/1556413467866887/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii