Selectați pagina

Cum este posibil ca aproape toate guvernele de pe planetă să fie de acord cu privire la totalitarismul medical?

Cum este posibil ca aproape toate guvernele de pe planetă să fie de acord cu privire la totalitarismul medical?

Nu cred că sunt singura persoană care a observat acest lucru – a existat o inundație bruscă de propagandă de vaccinare covid și propagandă de pașapoarte de vaccin în ultima lună, mai mult decât cred că am văzut de la începutul acestui an. Vorbesc în special despre SUA, dar este important să subliniem faptul că în SUA establishmentul încă reclamă cu disperare o rată de vaccinare mult mai mare. În țări din Europa, precum Marea Britanie ratele de vaccinare sunt mai mari, iar guvernele au trecut la faza pașaportului vaccinului din agenda lor. La fel în Australia.

vaccin

Cum este posibil ca aproape toate guvernele de pe planetă să fie de acord cu privire la totalitarismul medical?

Unele persoane pot fi confuze, evident, de blocarea în care majoritatea națiunilor se mișcă în ceea ce privește mandatele și restricțiile covide. Cum este posibil ca aproape toate guvernele de pe planetă să fie de acord cu privire la totalitarismul medical? Ei bine, este destul de ușor de înțeles când îți dai seama că majoritatea dintre ele sunt legate între ele prin intermediul instituțiilor globaliste, cum ar fi Forumul Economic Mondial, care a numit în mod repetat pandemia o “oportunitate perfectă”” de a-și promova planurile pentru o „Mare Resetare”.

„Marea Resetare” este o uzurpare ideologică pe termen lung din ceea ce a mai rămas din libertatea individuală și economiile de piață libere, iar scopul său este impunerea unei dictaturi socialiste / comuniste globale. Globaliștii înfășoară aceste obiective în cuvinte și aspirații umanitare destul de sunătoare, dar în cele din urmă „Resetarea” este despre sfârșitul libertății așa cum o cunoaștem noi. Aceasta nu este o exagerare, aceasta este realitatea; asta doresc acești oameni mai presus de orice. Dar cum să atingi un astfel de obiectiv?

Ei bine, destul de curios, WEF și Fundația Bill And Melinda Gates au descris exact cum au planificat să o facă în timpul unei „simulări” organizate în octombrie 2019, numit “Event 201”. În timpul evenimentului, ei și-au imaginat o pandemie masivă de coronavirus, răspândită presupus de la animale la oameni, care ar facilita necesitatea restricțiilor generalizate asupra libertăților individuale, a economiilor naționale, precum și a internetului și a rețelelor sociale. Sunt sigur că totul este o coincidență, dar același scenariu pe care l-au jucat globaliștii de la WEF în timpul evenimentului 201 s-a întâmplat în lumea reală doar două luni mai târziu.

În orice caz, pandemia în sine a fost o binecuvântare pentru globaliști. Nu am văzut o putere guvernamentală de mare amploare și nici o putere corporativă de la apariția Național-Socialiștilor în Europa și răspândirea comunismului în Rusia și China în urmă cu aproape un secol. De fapt, aș spune că umanitatea în ansamblu se confruntă astăzi cu ceea ce este mult mai rău decât ceea ce ar fi putut produce acele mizerabile imperii.

Nu există nici o îndoială; instituțiile globaliste și „partenerii” lor guvernamentali sunt cei mai mari beneficiari ai crizei covide. Aceștia vor câștiga puterea socială și politică supremă dacă agenda lor de exploatare a pandemiei va avea succes.

Acestea fiind spuse, există câteva obstacole în planul lor și de aceea cred că asistăm la o impunerea unei propagande agresive de în ultimele săptămâni. De exemplu, așa cum am subliniat cu dovezi extinse în articolul meu ‘Biden’s Vaccine Strike Force Plan Stinks Of Desperation’, se pare că rata de vaccinare, în special în SUA, nu este nici pe departe atât de mare pe cât ar dori elitele.

În timp ce Administrația Biden și CDC susțin o rată de vaccinare globală de 67%, numeroase alte statistici, inclusiv numerele hărții de stat ale Clinicilor Mayo indică faptul că doar patru state din SUA au de fapt o rată de vaccinare de peste 65% (pentru o doză sau mai multe), iar majoritatea statelor au rate de aproximativ 50% sau mai puțin. Chiar și populația mare cu state albastre, precum California și New York, nu depășește nivelul de 65% și, sincer, aceste cifre nu duc nicăieri, deoarece vaccinările cad în picaj.

Dacă cineva nu s-a prezentat până acum cu zero timpi de așteptare și doze ample peste tot, atunci este puțin probabil să se vaccineze vreodată.

Statisticile contradictorii îmi sugerează că Biden și CDC umflă numărul de vaccinări pentru a crea iluzia că o mare majoritate de americani sprijină vaccinul. Și dacă acesta este cazul, acesta explică de ce Biden, Fauci și mass-media de masă alimentează în forță publicul cu exagerare pro-vaccin care contrazice în mod constant știința reală. Nu primesc frica și acceptarea publicului pe care sperau.

Dar de ce vor vaccinare 100%? De ce sunt atât de disperați ca fiecare persoană din lume să primească vaccinul ARNm?

La urma urmei, rata medie a mortalității (IFR) datorită covidului este doar 0,26% dintre cei infectați (aceasta este o statistică pe care mass-media refuză să o menționeze public și în mod deliberat). Aceasta înseamnă că 99,7% din public nu este în pericol de covid, indiferent dacă sunt sau nu vaccinați.

Vaccinurile asigură cote mai bune? Ei bine, conform statisticilor recente din Massachusetts,, nu neapărat, deoarece raportează peste 5100 de infecții și 80 decese ale pacienților complet vaccinați. Mass-media continuă să ne spună că doar cei nevaccinați mor, dar aceasta este o minciună, la fel ca atâtea alte minciuni pe care le vând atunci când vine vorba de covid. Deci, ce rost are să iei un vaccin experimental dacă rata de deces a virusului este atât de mică și oricum nu te protejează neapărat?

Nu are sens. Știința și statisticile nu o susțin. Vaccinurile nu pot fi creditate cu scăderea infecțiilor și a deceselor din acest an; numărul a scăzut în Ianuarie – numai 5% din populație a fost vaccinată până în februarie. Singura explicație pentru aceasta este că populația s-a văzut afectată de imunitatea colectivă cu multe luni în urmă. Îți amintești când guvernele au spus că au nevoie de 70% imunitate colectivă sau vaccinare pentru a opri blocarea și mandatele? Obiectivele au fost mutate de mai multe ori și „știința” guvernului se schimbă lunar. Acum, ei susțin că imunitatea colectivă nu contează și solicită vaccinarea 100%.

Trebuie să punem din nou întrebarea: De ce guvernul neobosit încearcă să satureze total vaccinurile? Nu salvează vieți și mandatele se mentin independent, atunci, de ce?

Pot să expun doar teorii pe baza dovezilor disponibile, dar cred că este clar pentru majoritatea dintre noi că vaccinurile NU au nimic în comun cu sănătatea publică și nici cu salvarea vieților. În mod evident, se referă la altceva …

Așa cum au avertizat numeroși experți în virusologie și vaccinuri în ultimul an, există un mare risc de efecte secundare nocive asupra sănătății atunci când vine vorba de tehnologia ARNm experimentală. Chiar și unul dintre creatorii de vaccinuri mRNA a sugerat că există pericole în lansarea acestor cocktailuri de manipulare a genelor fără mai multe teste. De remarcat sunt preocupările legate de tulburările pe termen lung, cum ar fi tulburările autoimune și infertilitatea.

Mass-media corporativă și globaliștii vor susține că nu există „nicio dovadă” că vaccinurile cu ARNm vor provoca efecte secundare mortale sau infertilitate. Eu aș susține că nu există dovezi că acestea sunt în siguranță. Majoritatea vaccinurilor sunt testate în decurs de 10-15 ani înainte de a fi eliberate publicului pentru utilizare. Vaccinurile covid au fost lansate asupra publicului în câteva luni. Sincer, nu am intenția de a acționa ca un cobai pentru un vaccin netestat.

Dar dacă elitele știu exact care vor fi efectele secundare? Ce se întâmplă dacă vaccinurile sunt o parte esențială a „Great Reset?”

În special întrebarea despre infertilitate provoacă cel mai mult foc din cadrul establishment, și aș sublinia o narațiune deosebit de insidioasă care este implantată în mass-media. Ori de câte ori oamenii pun la îndoială sterilitatea cauzată de vaccinuri, birocrații și capii vorbitori ai mass-media trec la atac și apoi spun „Nu există dovezi că vaccinurile provoacă infertilitate, dar Covid-19 ar putea să o provoace …” Urmăriți acest discurs recent al guvernatorului din Arkansas, unde el și lacheul său, medicul, aproape au fost expulzați de pe podium de un public furios pentru că au vàndut aceeași propagandă:

Și iată-l. În opinia mea, scenariul este pregătit pentru un eveniment de infertilitate în masă, iar covidul va fi învinuit în locul vaccinurilor experimentale. Acesta este motivul pentru care establecimientul are nevoie de o rată de vaccinare de 100%; persoanele nevaccinate ar reprezenta dovezi ale infracțiunii lor. Lasă-mă să explic…

Îngrijorarea mea este că agenda de resetare a lui Klaus Schwab este imposibil de aplicat în mod permanent, cu excepția cazului în care populația umană este foarte redusă într-o perioadă scurtă de timp (o generație sau două). Globaliștii vorbesc constant despre controlul și reducerea populației. Elite precum Bill Gates sunt renumite pentru asta. Este de mirare că ar concepe un plan pentru a-l institui?

Ce se întâmplă dacă, așa cum au sugerat mulți experți, efectele secundare ale vaccinului creează această condiție unei populații în scădere? Ce se întâmplă dacă sunt destinate s-o facă? Nu vom ști cu siguranță pâna în cel puțin câțiva ani deoarece tulburările autoimune și infertilitatea necesită timp pentru a deveni vizibile într-o populație. Cronologia medie pentru diagnosticarea efectivă a unei tulburări autoimune este de 4.5 ani Infertilitatea poate dura între șase luni și un an pentru a fi diagnosticată.

Dacă o mare populație de milioane de persoane rămâne nevaccinată după următorii câțiva ani, atunci vor reprezenta un grup de control considerabil și incontestabil. Un grup de control este un grup de subiecți care acționează ca o probă pură neatinsă de un experiment de medicament sau vaccin. Dacă grupul vaccinat se îmbolnăvește sau moare din cauza unor condiții specifice și grupul de control nu are aceleași condiții, atunci acesta este un semn destul de bun că vaccinul sau medicamentul este otravă.

50% dintre americani și procentele mai mici din alte națiuni sunt un grup de control pentru vaccinurile experimentale. Dacă ceva nu merge bine cu vaccinurile, atunci vom fi dovada. Bănuiesc că de asta se tem cu adevărat elitele.

Ei trebuie să ne oblige, și noi TOȚI să fim vaccinați, astfel încât să nu existe un grup de control și, prin urmare, să nu existe dovezi pentru ceea ce au făcut. Ar putea pur și simplu să dea vina pe tulburările de sănătate în masă asupra covidului însuși sau asupra unui alt fals vinovat.

Dacă vaccinurile sunt un cal troian care provoacă boli sau infertilitate pe scară largă, iar globaliștii sunt prinși pentru că există un grup de control, atunci va însemna rebeliune directă, împreună cu frânghii și lampioane pentru ei. „Marea Resetare” a lor se va dărâma.

Fără îndoială, acest lucru s-ar putea întâmpla oricum. Pașapoartele de vaccin sunt linia în nisip pentru majoritatea oamenilor. Vedem chiar proteste ample și revolte în locuri precum Italia, Franța, Marea Britanie și Australia pentru draconiana schemă a pașapoartelor. SUA, totuși, este locul în care va avea loc cea mai mare luptă, în opinia mea. Avem o populație armată, milioane și milioane de veterani de luptă și civili instruiți, o armată cu aproximativ 70% conservatori și independenți și o înțelegere istorică a războiului asimetric. După cum am văzut în locuri precum Afganistan, tancurile, avioanele, rachetele și dronele nu sunt o garanție a victoriei împotriva unei forțe de gherilă.

Pașapoartele de vaccin nu se vor lansa aici. Pur și simplu nu o vom permite.

Globaliștii au pus în mișcare un joc final: ar putea fi un joc final pentru noi, dar ar putea fi și un joc final pentru ei. Sunt pe o cronologie strictă. Trebuie să primească rate de vaccinare de aproape 100% în următorii câțiva ani sau mai devreme. Aceștia trebuie să își stabilească pașapoartele de vaccin în următorii câțiva ani sau mai devreme. Și trebuie să insufle condiții permanente de blocare pe termen scurt pentru a înăbuși disidența în creștere. Acum ne aflăm într-un fel de cursă în care globaliștii trebuie să-și pună în aplicare agenda cât mai repede posibil, în timp ce noi trebuie să rezistăm și să le oprim până când adevărul devine evident pentru mase; adevărul că blocările, mandatele și vaccinurile nu au fost niciodată legate de siguranță și au fost întotdeauna legate de control – de la controlul social până la controlul populației.

Brandon Smithalt-market.us – Iulie 29, 2021

Traducere: Invictus

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.