Selectați pagina

Cum chinezii efectuează experimente pe ruşi, chiar pe teritoriul Rusiei. Video

Cum chinezii efectuează experimente pe ruşi, chiar pe teritoriul Rusiei. Video

Cu aprobarea tacită a autorităţilor ruse, chinezii continuă să otrăvească cu succes populaţia rusă cu nitraţi, fosfaţi şi alte substanţe chimice, crescînd pe teritoriul rus cantităti imense de roşii, castraveţi, vinete şi alte legume.

Se face acest lucru foarte simplu: teritoriul cu legume plantate se îmbibă cu o cantitate enormă de substanţe chimice, încît tot ce creşte pe acest teritoriu, se transformă în otravă. În aparenţă aceleaşi roşii sau castraveţi par destul de normale, cu excepţia faptului că oarecum culoarea este diferită. Însă acest lucru nu deranjează absolut pe nimeni.

În cîteva luni practic un nou oraş de sere a apărut la ~20km de Novosibirsk. Băştinaşii zonei au depus plîngeri către autorităţile locale, din cauza cantităţilor imense de gunoi pe care chinezii le aruncă în preajma serelor lor.

Astfel că la unele controlae efectuate, autorităţile au luat de pe teritoriile plantate de chinezi probe de pămînt care atestă o creştere a substanţelor chimice mai mare de 5 ori decît norma admisă. În plus au descoperit substanţe chimice care provoacă cancer şi mutaţii.

Din păcate pentru populaţia băştinaşă, totul se încheie cu amenzi nu prea mari către întreprinzătorii chinezi, care apoi repetat încalcă legea.

https://youtu.be/oS6TGzr_PJ4

https://youtu.be/LdG6uqiWdmc

https://youtu.be/FUwdMapjPRo

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *