Selectați pagina

Cum a aflat vrăjmașul un mod ca să apară o comunitate de martori ai lui Iehova, acolo unde ei nu existau

Cum a aflat vrăjmașul un mod ca să apară o comunitate de martori ai lui Iehova, acolo unde ei nu existau

Un tânăr s-a încurcat cu un oarecare vrăjitor și s-a îndeletnicit cu vrăjile.

După o vreme s-a îmbolnăvit și a ajuns la spital. Luni întregi a cheltuit tatăl său, pentru că nu aveau atunci asigurare, ca să afle ce are. Medicii nu-i aflau nimic. Devenise într-un hal fără de hal. Ce face atunci diavolul! Îi apare tânărului în chipul Sfântului Ioan Botezătorul, pe care îl aveau de patron în acea parte, și îi spune: „Te voi face bine, dacă tatăl tău îmi va zidi o biserică”. Copilul a spus tatălui său, iar acela, sărmanul, a spus: “Este copilul meu, voi da tot ce am, numai să se facă bine”, și a făgăduit Sfântului Ioan Botezătorul să-i zidească biserică.

Diavolul a fugit și copilul s-a făcut bine. Și-a făcut … minunea! Atunci tatăl spune: “Eu am făgăduit să zidesc biserica. Trebuie să-mi împlinesc făgăduința”. Nu aveau posibilități materiale și, ca să zidească biserica, a vândut tot pământul ce-l avea. Și-a dat toată averea sa.

Copiii i-au rămas pe drumuri. S-au revoltat și au spus: ”Nu ne trebuie Ortodoxia” – și s-au făcut martori ai lui Iehova. Îl vezi pe diavolul ce face? Se vede treaba că acolo nu existau martori ai lui Iehova și a aflat vrăjmașul un mod ca să se facă și acolo.

PS: Mu toti care se fac bine dupa o boala, o primesc ca dar de la Dumnezeu, si diavolul fac tratament, numai cu pretul sa-si vinda apoi sufletul diavolului prin diferite metode

1 Comentariu

 1. Alin R. Tudose

  Martorii lui Chirtoaca o secta periculoasa care bantuie prin Chisinau ca sa vanda sufletele moldovenilor inocenti pentru a le pune pecetea KAFULAND si altor magazine cancerigene de import, aresteaza toti moldovenii care-si vand produsele lor agricole si pomicole in Pietele Chisinaului inventand ca de 2000 de ani ei vand produse cancerigene si fara igiena sanitara, si dintr-o data trebuie sa vina UE sa ne invete adevarata productie: mancare modificata genetic cu E-uri, cancerigena din occident, magazine straine, supermarket-uri si arestarea taranilor moldoveni locali si a pietei locale agricole.

  Exact asa si cu Ortodoxia si catolicismul de import, ecumenismul, satanismul, sectarismul. Sa vina pedofilii din America sa ne invete cum ca ,,moldovenii abuzeaza sexual copiii,, prin rapoarte oficiale ONU si alte vrajeli, si ca trebuie sa vina ei sa-i infieze pe copiii moldovenilor.
  Zilele astea au fost o propaganda feroce de sexualizare a moldovenilor cica sub masca,, combaterea violentei in familie si impotriva copiilor,, aratand la stiri toate violurile din ultimii 25 ani de la caderea URSS ca si cand toate s-ar fi petrecut intr-o singura zi doar pentru a exagera numarul.

  Si tot acolo sa ajunga la BARNEVERNET rapirea in massa a copiilor moldovenilor, vaccinarea fortata obligatorie, si sa ajunga in final pe mana homosexualilor in adoptie , a dezaxatilor.
  Azi a fost mare vrajeala cu virusul HIV SIDA. In primul rand virusul vine din occident si din America. in al 2-lea rand moldovenii nu au nici o vina daca s-au infectat. In al 3-lea rand au fost prezentate cazurile la pachet cu ,,discriminarea persoanelor cu HIV SIDA si a minoritatilor sexuale,, Mai pe romaneste a popoarnilor ca la ei se raspandeste cel mai rapid virusul din cauza la greata si actiunile dezgustatorare pe care le fac intre ei.

  Deci ei cand promoveaza ,,lupta contra violentei sexuale contra copiilor si femeiilor ,, ei de fapt asta SI PROMOVEAZA!! si asta si incurajeaza de fapt. Prin felul de abordare.

  Iar martorii lui yehova sunt SPIONI AMERICANI care culeg informatii ca sa-i aiba pe oameni la mana si sa-i santajeze daca vor cumva sa iasa din secta, obligandu-i sa cotizeze cu o suma mare din salar si din venitul lunar, iar daca refuza sunt denigrati oribil pe internet, in presa, si in comunitate, mai ales la sate.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe:

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке