Selectați pagina

Culmea societăţii de consum: O femeie şi-a vîndut copiii gemeni ca să-şi cumpere un telefon nou!

Culmea societăţii de consum: O femeie şi-a vîndut copiii gemeni ca să-şi cumpere un telefon nou!

O femeie din China a fost arestată recent după ce investigația poliției a scos la iveală faptul că și-a vândut copiii, gemeni în vârstă de un an, pentru suma de 65.000 de yuani (aproximativ 8.300 de euro) ca să-și plătească datoriile și să-și cumpere un telefon nou.

Potrivit AsiaOne, femeia, care are puțin peste 20 de ani, a afirmat că a recurs la acest gest deoarece era „falită și cu datorii mari”.

Numită Ma, femeia a afirmat că părinții ei au fost furioși pe ea pentru că a rămas însărcinată înainte de căsătorie și au refuzat s-o ajute să-și crească copiii. Totodată, tatăl, cunoscut numai ca Wu, a declarat răspicat că nu voia să aibă nimic de-a face cu copiii.

Nu este clar cum a reușit femeia să găsească clienți pentru o asemenea „afacere”, însă publicația singaporeză ZaoBao relatează că poliția a aflat despre această tranzacție șocantă în timp ce investiga un caz similar.

După ce a extins ancheta, poliția a aflat că micuții fuseseră cumpărați de două cupluri diferite din provincia Anhui: unul din Fuyang și altul din Suzhou, pentru suma totală de 65.000 de yuani, adică puțin peste 8.300 de euro.

Tatăl copiilor, care se pare că nici măcar nu era prezent când aceștia s-au născut, și-a făcut apariția numai după vânzarea lor, cerându-i femeii partea sa de bani.

Ma le-a declarat polițiștilor că a împărțit banii cu tatăl copiilor, apoi ea și-a folosit partea pentru a-și plăti datoriile bancare și pentru a-și cumpăra un smartphone nou. Wu, în schimb, a folosit banii pentru a-și plăti datoriile la jocuri de noroc.

Poliția a reușit să ia urma copiilor în Anhui și i-a plasat în grija părinților lui Ma. Părinții iresponsabili au fost arestați și ar putea face ani grei de închisoare. La momentul arestării, cei doi cheltuiseră toți banii obținuți de pe urma vânzării gemenilor lor.

Surse:

https://www.asiaone.com/china/china-mum-sells-twin-babies-12600-buys-new-phone

https://www.zaobao.com.sg/znews/others/story20190908-987472

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.