Selectați pagina

Culmea NEBUNIEI: Să porți OBLIGATORIU MASCĂ și la întâlnirile ONLINE

Culmea NEBUNIEI: Să porți OBLIGATORIU MASCĂ și la întâlnirile ONLINE

Notă: Sfinţii ne-au avertizat cu ani în urmă că LUMEA va deveni un SPITAL de NEBUNI, iar cine vrea să trăiască normal va fi considerat NEBUN! ASTĂZI se împlinesc aceste PROOROCII!!!

Departamentul pentru Resurse Naturale al statului american Wisconsin a dus portul măștii la un nou nivel, obligându-și angajații să-și acopere fețele chiar și atunci când se află în reuniuni online.

Decizia nu se bazează pe nici o reglementare sau îndrumare sanitară în vigoare, oficialii Departamentului recunoscând că scopul său este de a demonstra publicului că purtatul măștii este important.

Iată ce scrie Milwaukee Journal Sentinel:

„Secretarul pentru Resurse Naturale, Preston Cole, le-a reamintit angajaților, printr-un e-mail din 31 iulie că ordinul guvernatorului Tony Evers de a purta mască intră în vigoare din ziua următoare. Aceasta înseamnă că fiecare angajat din Departament trebuie să poarte o mască atunci când se află în clădirea DRN, a subliniat Cole, numit de guvernatorul Democrat.

„«De asemenea, purtați masca și atunci când sunteți acasă și participați la întâlniri virtuale care presupun să fiți văzut – ca de exemplu pe Zoom sau pe altă platformă de video-conferințe – de către personal care nu aparține DRN», le-a spus Cole angajaților săi. «Dați exemplul de siguranță care arată că sunteți funcționar public al DRN, preocupat de securitatea și sănătatea altpora.».”

Megan Sherida, purtătoare de cuvânt a Departamentului pentru Resurse Naturale, a declarat pentru Kansas City Star:

„Purtând mască cu ocazia unei video-conferințe cu publicul, noi le reamintim vizual oamenilor că masca este un element important al navigării pe apele afacerilor cu resurse naturale în aceste vremuri furtunoase.”

Nu există nici o rațiune pentru care cineva ar trebui să poarte mască acasă.

„În general, aș lega portul măștii de riscul transmiterii, iar acesta (fiind acasă, într-o transmisiune pe Zoom) nu pare un motiv bun pentru purtat”, a declarat Nasia Safdat, director medical pentru controlul infecțiilor la UW Health din Milwaukee.

„Sunt mai înclinat să sprijin măsuri care chiar sunt utile, în loc să dau aparența unui ajutor”, a declarat în legătură cu strania măsură Joe Sanfelippo, membru Republican în Camera Reprezentanților a statului pentru ziarul Journal Sentinel.

Mai mulți reprezentanți Republicani și-au declarat intenția de a anula obligativitatea portului măștii, deși nu este clar dacă au majoritatea necesară.

Nici România nu este străină de acest spirit. În celebrul clip televizat, românii sunt îndemnați să poarte mască și din motive progandistice:

„Poartă mască! Poart-o, pentru a-i îndemna și pe alții să o facă!”

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке