Selectați pagina

Culmea apostaziei: O biserică ortodoxă din Moscova va fi construită după proiectul unui MUSULMAN

Culmea apostaziei: O biserică ortodoxă din Moscova va fi construită după proiectul unui MUSULMAN

Notă: Dragi fraţi şi surori întru Hristos! În Rusia se ajunge ca un arhitect musulman să proiecteze o biserică ortodoxă, pe care la sigur o vor construi tot musulmanii. Mirenii nu o dată au văzut cum bisericile ortodoxe se construiesc de către uzbeci sau tadjici (notă: locuitori ai Uzbekistanului şi Tadjikistanului, care sunt musulmani), făcîndu-şi “rugăciunile” chiar în viitoarele biserici ortodoxe. Unde s-a mai auzit de aşa situaţii în trecutul vre-o unei ţări ortodoxe? Doamne milueşte-ne!

A devenit cunoscut faptul că la Moscova se intenţionează să se construiască o biserică ortodoxă după proiectul unui arhitect care a proiectat şi catedrala-moschee din Moscova.

Site-ul pro-papistaşi şi modernist “Blagovest-info” informează că au primit deja permisiunea de a se construi biserica din Krylatskoe, care va fi numită în numele Sfîntului Alexei Omul Lui Dumnezeu.

Proiectul bisericii a fost dezvoltat de către arhitectul Moscovei, musulmanul Igor Tazhiev, care a proiectat şi moscheea capitalei ruse.

Potrivit proiectului lui Tazhiev, aceştia de fapt vor construi nu o biserică, ci un complex care va cuprinde biserica, serviciile parohiale şi şcoala duminicală pentru copiii.

1 Comentariu

  1. Flatfy

    Este o adevarata ipocrizie, imi pare rau ca se intampla asa ceva in Romania

    Răspuns

Urmăritori / Pingbacks

  1. O biserică ortodoxă din Moscova va fi construită după proiectul unui MUSULMAN | ortodoxiadreaptacredinta - […] aparatorul.md: Notă: Dragi fraţi şi surori întru Hristos! În Rusia se ajunge ca un arhitect musulman să proiecteze o…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe:

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке