Selectați pagina

Culmea apostaziei: O biserică ortodoxă din Moscova va fi construită după proiectul unui MUSULMAN

Culmea apostaziei: O biserică ortodoxă din Moscova va fi construită după proiectul unui MUSULMAN

Notă: Dragi fraţi şi surori întru Hristos! În Rusia se ajunge ca un arhitect musulman să proiecteze o biserică ortodoxă, pe care la sigur o vor construi tot musulmanii. Mirenii nu o dată au văzut cum bisericile ortodoxe se construiesc de către uzbeci sau tadjici (notă: locuitori ai Uzbekistanului şi Tadjikistanului, care sunt musulmani), făcîndu-şi “rugăciunile” chiar în viitoarele biserici ortodoxe. Unde s-a mai auzit de aşa situaţii în trecutul vre-o unei ţări ortodoxe? Doamne milueşte-ne!

A devenit cunoscut faptul că la Moscova se intenţionează să se construiască o biserică ortodoxă după proiectul unui arhitect care a proiectat şi catedrala-moschee din Moscova.

Site-ul pro-papistaşi şi modernist “Blagovest-info” informează că au primit deja permisiunea de a se construi biserica din Krylatskoe, care va fi numită în numele Sfîntului Alexei Omul Lui Dumnezeu.

Proiectul bisericii a fost dezvoltat de către arhitectul Moscovei, musulmanul Igor Tazhiev, care a proiectat şi moscheea capitalei ruse.

Potrivit proiectului lui Tazhiev, aceştia de fapt vor construi nu o biserică, ci un complex care va cuprinde biserica, serviciile parohiale şi şcoala duminicală pentru copiii.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

  1. Flatfy

    Este o adevarata ipocrizie, imi pare rau ca se intampla asa ceva in Romania

    Răspuns

Urmăritori / Pingbacks

  1. O biserică ortodoxă din Moscova va fi construită după proiectul unui MUSULMAN | ortodoxiadreaptacredinta - […] aparatorul.md: Notă: Dragi fraţi şi surori întru Hristos! În Rusia se ajunge ca un arhitect musulman să proiecteze o…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.