Selectați pagina

Cu ocazia hanukkah, în Ierusalim va fi consacrat un altar din piatră pregătit pentru cel de-al Treilea Templu

Cu ocazia hanukkah, în Ierusalim va fi consacrat un altar din piatră pregătit pentru cel de-al Treilea Templu

ÎN CADRUL UNEI CEREMONII ÎN IERUSALIM, CU OCAZIA HANUKKAH (2-10 decembrie), VA FI CONSACRAT UN ALTAR DIN PIATRĂ PREGĂTIT PENTRU CEL DE-AL TREILEA TEMPLU

Sanhedrinul (re)născut a lansat o declarație la 70 de națiuni ca Hanukkah să fie citită la o ceremonie în Ierusalim în ultima zi a sărbătorilor. Ceremonia va include consacrarea unui altar din piatră pregătit pentru a fi folosit în cel de-al Treilea Templu.

Declarația este destinată ca o invitație către națiuni să participe la Templu și să primească binecuvântările sale.

Altarul este în prezent sub formă de blocuri de piatră, gata să fie transportate la Muntele Templului și depozitate într-o manieră care le va permite să fie transportate și asamblate la un moment dat.

Când va fi complet, altarul va avea o suprafață de nouă picioare pe fiecare parte și o înălțime de cinci picioare și va include o ramă pentru ca preoții să urce. Decizia de a pregăti blocurile și toate detaliile compoziției lor este rezultatul unui studiu lung efectuat de membrii Sanhedrinului în colaborare cu Institutul Templului.

Pietrele sunt realizate din beton gazos și sunt potrivite pentru utilizare în Templu. Există planuri în curs de pregătire a unui nou set făcut din pietre reale care sunt considerate materialul ideal pentru construirea altarului.

Sursa: https://www.breakingisraelnews.com/117830/70-nations-hanukkah-altar-third-temple

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.