
Cu o viteză nemaivăzută, omenirea se îndreaptă spre noua religie a globalizării – Chrislamul!

Cu o viteză nemaivăzută, omenirea se îndreaptă spre profețirea chintesenței globalizării – o singură lume, o unică religie! Minciuni sfruntate? O nebunie? Teoria conspirației? Nimic din toate astea, atunci când mesajul este transmis clar și răspicat de instituții precum Organizația Națiunilor Unite sau Cultul Catolic!
Papa Francisc a chemat toate cultele într-o rugăciune comună pentru „reflecție, speranță și credință” în data de 14 mai, care de anul acesta încolo va fi celebrată drept Ziua Chrislamului, noua religie a globalizării!
Când Francisc I a invitat credincioșii din lumea întreagă să se roage la comun pe 14 mai, într-un masiv efort global masiv de a pune capăt pandemiei de Covid-19, unii doar au zâmbit, iar mulți au trecut mai departe, nebăgând în seamă mesajul Vaticanului.
Catolicismul s-a unit cu Islamul în 2019
De fapt, a fost mai mult decât un mesaj. A fost un semnal al instaurării noii religii mondiale! Iar ONU s-a și repezit să aplaude/ îmbrățișeze inițiativa liderului catolic. Sub ștampila ONU, „Documentul privind fraternitatea umană pentru pacea mondială și conviețuirea împreună” capătă greutate, dar mai ales legitimitate; să nu uităm că, în februarie 2019, la Abu Dhabi, Papa Francisc a semnat acest document de înfrățire în prezența Marelui Imam al al-Azharului, șeicul Ahmed el-Tayeb.
La un an de la semnarea documentului, toți liderii religioși ai planetei sunt invitați să-I ceară lui Dumnezeu binecuvântarea pentru protejarea omenirii în vremea pandemiei de Covid-19.
Inițiativa ca 14 mai să fie o zi de rugăciune comună aparține ONU, cu Vaticanul săgeată. Numele Chrislam nu a fost ales întâmplător. El combină creștinismul romano-catolic cu islamul și iudaismul apostat.
Ce este Abrahamic Faiths Initiative
Presa americană îi spune Chrislam, dar Organizația Națiunilor Unite i-a găsit deja un nume oficial: Inițiativa Credințelor Avraamice! A, să nu uităm, noua religie a globalizării are și o conducere superioară, un „guvern” numit Înaltul Comitet al Fraternității Umane.
Secretarul General al ONU, António Guterres, și-a exprimat deja sprijinul pentru „momentul de reflecție, speranță și credință” din 14 mai: „Am acceptat propunerea Înaltului Comitet al Fraternități Umane, astfel încât credincioșii tuturor religiilor se vor uni spiritual pe 14 mai într-o zi de rugăciune, post și fapte de caritate pentru a-L implora pe Dumnezeu să ajute omenirea să depășească pandemia de coronavirus”.
Articol relatat de portalul national.ro