Selectați pagina

Cu Doamne ajuta, Coca-cola se retrage din Moldova.

Cu Doamne ajuta, Coca-cola se retrage din Moldova.

coca colaCoca-Cola a anunţat că extinde sursele de aprovizionare existente din România şi Ucraina, renunţând, totodată, la activitatea de îmbuteliere din Chişinău.

„Această decizie este rezultatul unui proces permanent de analiză a infrastructurii deținute de Coca-Cola îmbuteliere Chișinău și este parte a strategiei noastre de eficientizare și dezvoltare pe termen lung, susținând în continuare investițiile în piața de desfacere din Republica Moldova”, a declarat Inna Kiriakova, manager pe resurse umane și relații publice.

Kiriakova regretă că în urma acestei decizii va fi afectată o parte din locurile de muncă la întreprindere. În următoarele două luni, 29 angajaţi care intră în proces de restructurare vor beneficia de asistenţă din partea companiei în consiliere de carieră şi plasarea forţei de muncă conform calificării lor profesionale, scrie mold-street.com

La sfârşitul perioadei, angajaţii vor primi pachete compensatorii în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare.

Coca-Cola îmbuteliere Chişinău SRL operează pe piaţă din Republica Moldova din 1994. Fabrica de îmbuteliere din Chișinău a fost deschisă în luma mai 2011, după ce a fost închisă cea de la Iași. În anul 2014, vânzările Coca-Cola Moldova au fost de 6,2 milioane de navete, în creștere cu 0,3 milioane de navete în comparație cu anul 2013.

 

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

  1. Ecaterina

    Să plece cât mai departe. Să se ducă în deșertul jidovesc, acolo unde au inventat acest lichid criminal.

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.