Selectați pagina

Cu ce inlocuim antibioticele?

Cu ce inlocuim antibioticele?

familie_fericitaOri de cate ori copilul este bolnav de o simpla raceala ori o infectie usoara la nivelul tractului respirator superior, parintii sunt tentati sa apeleze la ajutorul antibioticelor, punandu-le astfel sanatatea si dezvoltarea in pericol.

De-a lungul timpului, medicii au incercat sa inlocuiasca antibioticele clasice cu cele naturale, fiind constienti de puterea tamaduitoare a usturoiului, echinaceei ori mierei manuka.

Potrivit cercetatorilor, usturoiul poate fi un bun inlocuitor al antibioticelor din farmacii. Acesta trateaza otitele, pneumoniile usoare, gripa, raceala. In plus, reda fluxul sanguin normal, previne afectiunile cardiovasculare si elimina bacteria Heliobacter Pylori. De aceea, este recomandat sa introduceti usturoiul in alimentatia copilului ori de cate ori aveti ocazia.

Echinaceei ii sunt cunoscute proprietatile de acum mai bine de cateva secole. Medicii sunt de parere ca administrarea cu regularitate a echinaceei, in cantitatile recomandate, are rolul de a le intari sistemul imunitar, ferindu-i de raceli si gripa, dar si de influenta negativa a virusilor.

Mierea Manuka a fost preparata initial in Australia si Noua Zeelanda. Proprietatile acesteia sunt numeroase, putand fi introdusa in alimentatia copilului, fiind foarte gustoasa si hranitoare. Mierea Manuka distruge infectiile si bacteriile ce se pot instala in organism, putand fi un inlocuitor perfect al antibioticelor.

Sursa: casamea.ro

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.