ukrainian-town-slavianskPe 12 iulie, postul de televiziune Pervai Kanal a prezentat un reportaj despre crucificarea salbatica a unui copil de catre soldatii ucraineni in orasul Slaviansk.

Singurul martor al acestei orori este Galina Pishniak, care a fost intervievata in Rusia. Ea a povestit ce a vazut: “Era in centrul orasului, in piata Lenin. Au adunat femeile, pentru ca barbatii nu mai sunt. Femei, fete, oameni in varsta. Voiau sa ne arate o executie-spectacol. Au luat un copil de trei ani, un baiat micut, purta niste pantalonasi si un tricou, si l-au crucificat de panoul cu anunturi din piata”, a povestit tanara ingrozita, potrivit The Examiner.

“Unul ii batea cuiele si alti doi il tineau, ca pe Iisus. Mama si-a privit copilul cum sangera. Se auzeau tipete. Apoi i-au facut tot felul de taieturi copilului ca sa sufere si mai tare. Era imposibil de privit, lumea lesina. Mai tarziu, dupa vreo ora si jumatate, copilul a murit, iar ei au luat-o pe mama care isi pierduse cunostinta si au legat-o de un tanc si au tras-o de trei ori prin toata piata. Diametrul pietei este de un kilometru”, a precizat femeia.

Galina Pishniak, cea care relateaza povestea, a fost prezentata drept mama a patru copii care s-a refugiat din orasul Slaviansk.

Adaptat după napocanews.ro