Selectați pagina

Crucile ortodoxe dispar de pe produsele germane

Crucile ortodoxe dispar de pe produsele germane

Dupa ERIDANOUS de la LIDL, Sahne Joghurt de la Weideglück ramane si el fara crucile ortodoxe pe cutie. Deciziile celor doua firme din Germania ii deranjeaza pe credinciosii crestini.

Dupa ce crucile ortodoxe de pe produsele marca ERIDANOUS, a companiei nemtesti LIDL, au disparut, nascand astfel un val de proteste din partea credinciosilor, odata ce firma continua totusi sa se foloseasca de imaginea bisericilor ortodoxe grecesti in vanzarea propriilor produse, o noua aparitie asemanatoare redeschide discutiile pe aceeasi tema, transmite lonews.ro

Weideglück Sahne Joghurt, fara cruci pe cutiile de iaurt

De curand, s-a constatat că pe ambalajele produsului “Weideglück Sahne Joghurt nach griechischer Art”, al Weideglück – Milchwerke Schwaben,  nu se afla, de asemenea, crucile ortodoxe.
Ca si in primul caz, sfintele cruci apareau, in imaginea originala, pe cupolele albastre ale binecunoscutelor biserici ortodoxe din Santorini.
Noua remarca apartine credinciosilor, fiind raportata de Manfred K. Böhm – din cadrul OCP News Service [ http://theorthodoxchurch.info/blog/news/orthodox-cross-removed-from-the-cover-of-weidegluck-product/ ] – din calitatea sa de corespondent aflat in Germania.
Produsul Weideglück Sahne Joghurt de la Weideglück este si el comercializat în mai multe țări europene.

Motivul care ar putea sta in spatele acestei noi decizii, ar putea fii tot teama de a nu-i jigni pe reprezentantii altor religii, cel putin asa lasase sa se inteleaga, anterior, vizavi de produsele Eridanous.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe:

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке