Selectați pagina

Crucea, simbol al Creștinismul, cenzurată într-o țară creștină

Crucea, simbol al Creștinismul, cenzurată într-o țară creștină

În Antichitate creștinii trebuiau să se ferească și să-și ascundă credința de frică să nu fie linșați. Încă nu suntem acolo dar nici foarte departe nu suntem.

Crucea, simbolul Creștinismului, a redevenit pentru unii un simbol care trebuie evitat. Bineînțeles că în numele corectitudinii politice.

Filiala din Belgia a LIDL, lanțul de magazine german cu prezență în mai toate țările europene, a decis sa înlăture crucea de pe ambalajele produselor de origine grecească vândute sub etichetă proprie, ERIDANOUS. Pe aceste ambalaje LIDL a optat să folosească o imagine, devenită iconică, a unei biserici ortodoxe grecești de pe insula Santorini, doar că au ales să îndepărteze crucea de pe cupola albastră a acesteia.

Când au fost interpelați au oferit o explicație seacă, în nota comunicatelor corporatiste: „Noi evităm folosirea oricăror simboluri religioase pentru a nu ofensa credincioșii de alte religie„.

Domnilor și doamnelor de la LIDL, dacă nu doriți sa ofensați credincioșii de alta religie (musulmanii) alegeți altă imagine pe care să o folosiți pe pachetele produselor de origine grecească pe care le vindeți în magazinele dumneavoastră, nu imaginea unei biserici. Mutilând imaginea unei biserici ortodoxe ați reușit să ofensați creștinii dând satisfacție invadatorilor musulmani care au primit încă o confirmare că planul lor de cucerire a Europei este pe făgașul normal. Și asta și cu ajutorul dumneavoastră.

Sursa: Rost Online

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *