Selectați pagina

Criză de doctori? Spitalul Clinic Republican a scos la concurs peste 200 de locuri de muncă vacante

Criză de doctori? Spitalul Clinic Republican a scos la concurs peste 200 de locuri de muncă vacante

doctoriSpitalul Clinic Republican a anunțat că demarează un concurs în urma căruia va angaja peste 200 de specialiști din țară, informează ZUGO cu referire la Sănătate Info.

În acest sens, instituția caută mai mulți șefi de departamente și șefi de secții, dar și mai mulți doctori de diverse specializări, asistenți medicali și felceri. „Au fost deschise câteva secții noi în terapie, reanimare cardiovasculară pentru copii, deoarece aceștia nu pot fi tratați în secțiile pentru adulți. De asemenea, s-a deschis și secția de reanimare septică. Acum, urmează să mai deschidem încă două secții: de reanimare intermediară și chirurgie de o zi”, a explicat pentru Nina Munteanu, vicedirector al Spitalului Clinic Republican.

Totodată, printre funcțiile scoase la concurs sunt cele de șef de secție ale departamentelor de chirurgie, reanimare și terapie intensivă, precum și șef de secție reanimare chirurgie cardiovasculară, reanimare transplant, neuro-hepato-bilio-chirurgie, reanimare terapeutică, terapie intensivă intermediară, endocrinologie, dar și terapie generală.

Candidații care aspiră pentru funcții, precum doctor sau șef de departament și de secție, trebuie să aibă studii superioare în domeniul de activitate, studii postuniversitare, să fie cetățeni ai Republicii Moldova.

De menționat că lista posturilor vacante și cerințele față de candidați sunt publicate pe pagina web a instituției, iar doritorii au la dispoziție 20 de zile să-și depună dosarele.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке