Selectați pagina

Declaraţii şocante ale unui senator SUA: Creștinii nu sunt potriviți pentru a ocupa funcții publice

Declaraţii şocante ale unui senator SUA: Creștinii nu sunt potriviți pentru a ocupa funcții publice

In timp ce intreaga capitala transmitea mesaje pe Twitter entuziasmata de depozitia lui James Comey  fostul sef al FBI, in fata Comisiei Senatului pentru Securitate , ceva mult mai scandalos se desfasura in alta comisie a Senatului SUA , senatorul Bernie Sanders intr-o strigatoare violare a Articolului VI al Constitutiei SUA , cerea verificarea religei pentru posturile publice importante.

Senatorul Bernie Sanders considera ca crestinii nu sunt apti sa slujeasca in guvern deoarece sunt bigoti. Practic teologia crestina in viziunea lui Sanders ” este lipsita de temei, este gneratoare de ura, islamofobica si este o insulta la adresa a milioane de musulmani din toata lumea”

Ce s-a intamplat ? In timpul audierilor pentru confirmarea lui Russell Vought, cel numit de Presedintele Trump pentru postul de director adjunct al Biroului pentru Management si Buget , Sanders si-a exprimat indignarea fata de un articol al lui Vought scris in ianuarie 2016 despre controversa aparuta la Colegiul Wheaton unde Vought era profesor.

Un profesor de stiinte politice , Larycia Hawkins a publicat pe Facebook un mesaj anuntand intentia sa de a purta hijab in semn de solidaritate cu musulmanii sugerand ca musulmanii si crestinii venereaza acelasi Dumnezeu

Vought, crestin fiind a luat cunostiinta de postarea dnei Hawkin si a aparat colegiu Wheaton scriind un articol pentru „The Resurgent„.

In timpul audierilor , Sanders de mai multe ori a citat un pasaj anume din articol pe care el l-a considerat ” islamofobic” si ” plin de ura ” deoarece Vought a scris ” Musulmanii nu doar ca au o teologie incompleta. Ei nu il cunosc pe Dumnezeu deoarece ei l-au respins pe Iisus Christos ca si Fiul al Lui si astfel ei insisi s-au condamnat”

In materie de tologie nu este nimic de obiectat acestei pareri cu atat mai putin islamofobia . Este o simpla constatare a faptului ca : esenta doctrinei crestine se fondeaza pe Biblie iar aceasta spune ca viata vesnica o dobandesti daca crezi in Iisus Christos . Nu ca este o exclusivitate unica crestinismului . Prin natura lor cele mai multe religii sunt exclusive cand vine vorba de mantuire

Cititi mai multe pe link-ul de mai jos

Bernie Sanders Doesn’t Think Christians Are Fit For Public Office

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *