Selectați pagina

Creşterea numărului de cezariene în maternităţile din ţară duce la depopulare

Creşterea numărului de cezariene în maternităţile din ţară duce la depopulare

Notă: Majoritatea pacientelor sunt manipulate si MINTITE cu riscuri fictive si inventate, pentru a le forta sa faca cezariene. O femeie taiata nu poate naste mai mult de doi copii maxim. Trebuie de tras un semnal de alarma pentru ca femeiile sa-si cunoasca drepturile, si sa-si cunoasca sanatatea. Cezariana nu este necesara aproape niciodata, cu toate acestea e recomandata mereu de medici, la un procent infiorator de mare de paciente.  Cezariene, avorturi, sterilet avortiv, pilule contraceptive cancerigene prin estrogen, Vaccinuri criminale, Chimioterapie toxica si otravitoare pentru organism. Acesta e asa-zisul “sistem medical alopat actual” care numai medicina nu este.

Cităm ştirea apărută pe publika.md

Numărul femeilor care aleg să nască prin cezariană continuă să crească. Datele Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, arată că în 2018, din cei peste 33 de mii de copii născuți, peste 6 400 au ajuns pe lume prin operaţie cezariană.

Medicii explică această creștere prin faptul că tot mai multe femei aleg să nască după vârsta de 30 de ani, atunci când apar şi mai multe riscuri.

Diana Natan este la a treia naștere. La începutul săptămânii, femeia a adus pe lume prin cezariană un băiețel perfect sănătos.

”Ca să fac comparație cu nașterea naturală, atunci e mult mai greu. După ce am născut prima fetiță singurică am mers de la început, n-am avut nevoie de ajutor, dar acum încă am nevoie de ajutor”, a spus mama Diana Natan.

Multe femei primesc indicaţia de a naşte prin cezariană chiar înainte de mult aşteptatul eveniment.

”La un control ultrasonografic mi s-a depistat că colul nu se deschide, e foarte lung și deja natural nu va fi posibil să năștem. Adică era o posibilitate prin travaliu provocat, dar nu era cazul meu”, a spus Elena Chisari.

”Greu. Dureri mari, picurători, injecții diferite, dureroase.”

Medicii spun că femeile care nasc prin cezariană au nevoie de o perioadă mai lungă de recuperare, iar din această cauză încearcă să reducă la maximum posibil necesitatea de a face o astfel de intervenție.

Totodată, specialiștii spun că micuţii născuți pe cale naturală se adaptează mai ușor la mediul înconjurător.

”Trecerea prin căile de naștere la fel duce la o adaptare a acestui copilaș, fiindcă el își ia flora mamei trecând prin canalul de naștere și este mai adaptat pentru o viață. El o să aibă aceiași fl

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке