Grecia, focul a dat coltul si a spus: Stop, pana aici! [icoanele injurate de multi au ramas intacte, focul s-a oprit la intrare]!!!

https://www.facebook.com/InternationalHellenicWorld/videos/2097825440432793/

Voi care huliti pe Dumnezeu stiti ce pacat faceti? [va rog cititi pana la capat]

Religia te invata sa fii om, om cuvincios, corect si chiar iti deschide mintea si chiar te vindeca fara medicamente sau doctor. Daca v-ati chinui sa cititi din religie niste scrieri, sau macar sa ascultati oameni care au avut parte de asa minuni, v-ar pare rau ca nu ati aflat mai de mult. Si eu asa am patit. Am avut mare ajutor de la Sfinti si atat de clar a fost incat nu pot nega. DAR AM VRUT SA AFLU!!!!

Pupatul icoanelor si sfintelor moaste e respectul catre ele, adica a omului care a fost inainte de a muri si a facut si in viata mult bine fara medicamente sau cuvinte care au rezolvat situatii. Si daca am studia vietile sfintilor si chiar a primilor apostoli, si chiar a lui Iisus ati vedea ca au fost oameni neinvatati, dar dorind sa fie in slujba oamenilor si a lui Dumnezeu, Sfantul Duh i-a invatat multe si le-au dat putere nevazuta. Asa sunt si in zilele noastre. Sa stiti ca nu a face teologie inseamna ca esti preot sau teolog cum se spune, ci vorbitul si traitul in Dumnezeu inseamna teolog! adica: bun, corect, saritor pentru ceillti, smerit, aparator a legilor lasate de Dumnezeu. Aceste legi sunt lasate tocmai ca oamenii se indepartasera de BUNATATEA curata! Orice pacat facut, oricat de mare e, daca iti ceri iertare Dumnezeu il iarta. Si aici avem atatea exemple.

Daca citim si analizam evenimentele de-a lungul timpului vedem ca Dumnezeu are si judecati! asta e! Ca si un parinte corect, daca mai face obraznicii, il mai si certa pe copil, daca e bun, daca invata, daca e cuminte ii face orice hatar {corect]. Oamenii au devenit plini de patimi si nu vor sa si le recunoasca, si mai rau, ei le pun ca virtute si exceleaza in multe rele si le pun ca fiind bune.

Pacatele intuneca omul, gandirea, il imbolnaveste, ii merge rau in multe, nu are liniste, etc. Daca asa au vrut! Daca le spui ceva ca au gresit, sau, constata din ceva ca i-ai corecta, Doamne fereste ce sar la gatul tau, ca tocmai te-ai referit la unul din pacatele facute de ei si le-ai cere sa fie corecti, si cum asa ceva!!!! de aceea si pe aici asa comentarii urate si asa ura! Unii trec sfaturile in randul judecatilor! Daca ii doare normal sa ii supere! [ce ma suparam si eu!, eram mandru, egoist, rau, nu ca acu as fi altfel] Nu conteaza nimic, ca fac rau la altii, ca distruge natura, NIMIC!! Poate ar fi si altele de spus.

Va multumesc daca ati citit pana aici si mai mult daca ati si inteles ceva! Daca fiecare am fi macar un pic mai buni multe ar fi altfel, Daca ati sti cat de mult conteaza si pentru altii si pentru voi! Am propriele exemple si va vorbesc din experienta! Doamne ajuta si FITI MAI BUNI!

 

Grikartos Peregrinus