Selectați pagina

Credeți în Dumnezeu? O asociație din SUA v-a pus diagnosticul: BOLNAVI PSIHIC

Credeți în Dumnezeu? O asociație din SUA v-a pus diagnosticul: BOLNAVI PSIHIC

Credința în Dumnezeu a ajuns să fie considerată de unii boală psihică. Iar cei care declară asta se pretind ca făcând parte din Asociația Americană de Psihologie.

Au făcut studii timp de cinci ani și au ajuns la o concluzie mai mult decât revoltătoare. Asociaţia Americană de Psihologie susține că va clasifica drept boală psihică “o credinţă puternică şi pasională, până la punctul în care alterează capacitatea individului de a lua decizii cu conştiinciozitate în chestiuni de bun-simţ”,  informează indiatoday.

În așa zisul studiu, asociația afirmă nici mai mult nici mai puțin decât că persoanele religioase suferă adesea de paranoia,anxietate, tulburări emoţionale şi halucinaţii.

“Anual, mii de oameni mor pentru că refuză să fie trataţi, din motive religioase. Deși li se spune că vor muri fără acel tratament ei resping ideea şi cred că Dumnezeul lor îi va salva. Acele vieţi pot fi salvate dacă oamenii respectiv ar fi declaraţi inapţi să decidă pentru ei”,  a explicat Lillian Andrews, profesor de psihologie.

“Martorii lui Iehova, de exemplu, nu acceptă transfuzii sangvine, chiar dacă asta le-ar salva vieţile. Ar prefera să moară decât să primească sângele altcuiva. Mulţi cred că ei înşişi au puteri vindecătoare, că pot vorbi cu Dumnezeu sau că văd spirite. Toate astea sunt semne ale unor boli psihice şi a lipsei contactului cu realitatea” a mai spus Andrews.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

2 Comentarii

  1. Ecaterina

    Scopul zombisua este mai mult decât clar – vor să pună ghearele lor pe corpurile creștinilor. Eventual (nu eventual, ci sigur) să aibă cât mai multe corpuri pentru experimentele lor. „Niscaiva cutii umane” pentru dracii lor.

    Astăzi era să iau bătaie când i-am zis unui individ, care „sprijinea ușa de intrare” a unei clădiri bugetare, să dea cârpa de șters pantofii-ue jos, că nu stă bine lângă tricolorul nostru sfânt.

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *