Selectați pagina

Crăciunul eliminat dintru-un oraş din SUA, din cauza plîngerilor a două persoane ce se simt ofensate

Crăciunul eliminat dintru-un oraş din SUA, din cauza plîngerilor a două persoane ce se simt ofensate

Oraș din New Hampshire elimină Crăciunul din cadrul Ceremoniei de Crăciun, după ce două persoane s-au plâns că sunt ofensate

Orașul Durham, New Hampshire a anunțat că retrage mai multe elemente specifice Crăciunului din cadrul “serbării vacanței” anuale, deoarece doi cetățeni s-au plâns că ar fi ofensați.

Da, pe bune.

Potrivit CBS Boston, Ceremonia Anuală de Aprindere a Bradului din oraș va suferi unele modificări “în cadrul unui efort de a elimina accentele religioase”.

Evenimentul va fi redenumit “Festivalul Înghețului”, în timp ce serbarea formală de aprindere a bradului va fi desființată iar Moș Crăciun nu va mai sosi cu o autospecială a pompierilor așa cum obișnuia în trecut.

Coronițele de Crăciun care erau montate pe stâlpii de pe Main Street (strada principală n.t.) vor fi de asemenea absente.

Potrivit consilierului local Sally TOBIAS, modificările au fost efectuate după ce o persoană “a declarat că (el) întotdeauna a avut o problemă cu bradul de Crăciun.”

“Au existat vreo doi oameni care și-au exprimat îngrijorări în legătură cu faptul că se simt îngrădiți”, a afirmat TOBIAS.

Deci cu alte cuvinte, pentru că doi tembeli dereglați la minte s-au plâns că s-ar simți ofensați, orașul a votat pentru scoaterea Crăciunului din cadrul serbărilor sale de Crăciun, enervând fără îndoială vasta majoritate a locuitorilor.

“A stopa culturile și credințele de la a se manifesta public ar fi foarte ne-american. Consider că aceasta este frumusețea țării noastre”, a declarat rabinul Berel SLAVATICKI, care a fost refuzat atunci când a solicitat municipalității să afișeze o Menora în timpul celor opt zile de Hannukah de anul trecut.

Sursa: https://summit.news/2019/11/19/new-hampshire-town-removes-christmas-from-its-christmas-ceremony-after-two-people-complain-about-being-offended/

Tradus & adaptat de Cristian

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.