Niciunul dintre presupușii morți de COVID nu a decedat pe stradă, acasă, în tramvai, în piață sau pe scara blocului!

Toți morții s-au dus către stele în locuri special amenajate pentru salvarea vieților: spitale și azile pentru vârstnici.

De observat că Coronavirusul nu a omorât chiaburi sau politicieni ci doar amărășteni din clasa muncitoare!

Asta pentru că cine e simptomatic, vine singur la spital, nu cu japca cum vor ei. Iar acolo, oamenii primesc „tratamentul corespunzător” și majoritatea se cară!

Și pentru fiecare om nevinovat (ucis intenționat pe această cale), conducerea spitalului și personalul implicat în așa ceva, primește sume de bani considerabile de la Organizația Mondială a Sănătății!

Și nu doar ei! Plus mass-media care este mituită să promoveze, să răspândească și să încurajeze aceste crime care au loc!

Crima s-a legalizat oameni buni! ⚠️

Nu mai este niciun secret!

Pentru că absolut oricine poate fi detectat „pozitiv”, mai nou absolut oricine poate fi ucis/omorât fără drept de apel!

Acum dacă ești omorât, altcineva profită de pe urma ta: medicii, politicienii, conducerea locală, jurnaliștii, reporterii, moderatorii de radio-TV și mulți alții! Ei se hrănesc de pe urma banilor primiți, bani care vin doar dacă fiecare din ei contribuie la acest sistem criminal pus la punct tocmai pentru acest scop!

De aceea și „infectările” cu așa-zisul „COVID-19” trebuie să fie cât mai multe! Pentru că aceste morți nevinovate trebuie să hrănească mii de guri!

Acum crimele legalizate se pun la cale la adăpostul așa-zisului „COVID-19”! Coronavirusul este pentru unii teroare, spaimă și moarte iar pentru alții este „gâsca cu ouă de aur” de care trebuie profitat la maxim!

Rușine, sistemul medical! 😡
Rușine, autorități! 😡
Rușine, mass-media! 😡

Voi sunteți complici la aceste crime în masă care se fac, crime pe care le promovați la tot pasul, în presă și pe toate canalele de radio și televiziune, încurajând și susținând aceste crime!

Fiecare dintre voi care faceți ce vi se spune, sunteți implicați direct sau indirect în genocidul care are loc!

Este ca și cum v-ați trimite la moarte proprii părinți sau copii!

Dar pentru că nu sunt ai voștri, nu aveți niciun regret și nu vă pare rău…

Să vă fie rușine! 😠

Autor: Ionuț Vas, https://www.facebook.com/ionut.vas.g/posts/10157485197083997

Notă: Opinia autorului ar putea să nu coincidă cu opinia redacției.