Selectați pagina

Coronavirus: Îmbolnăviri repetate la cei ce s-au lecuit. Peştele de lîngă Wuhan a înnebunit. VIDEO

Coronavirus: Îmbolnăviri repetate la cei ce s-au lecuit. Peştele de lîngă Wuhan a înnebunit. VIDEO

În China medicii au descoperit re-apariţia coronavirusului la pacienţii vindecaţi, care au fost externaţi din spitale.

Potrivit profesorului Zhao Jianping, şeful grupului medical de tratare a coronavirusului din Wuhan, au fost depistate cazuri cînd la pacienţii externaţi, testele repetate au arătat rezultate pozitive al coronavirusului.

Expertul explică astfel de cazuri prin imperfecţiunea testelor, posibilele greşeli ale asistenţilor de laborator şi caracteristicile individuale ale fiecărui organism. În acelaşi timp profesorul nu a putut spune cu siguranţă dacă merge vorba despre un nou tip de coronavirus sau despre infecţie repetată. Acesta consideră că virusul posibil nu a fost “complet eliminat din organism” sau pacientul “nu a dezvoltat suficienţi anticorpi”.

În legătură cu aceste incidente, Jianping a declarat că toţi cei care s-au lecuit de COVID-19, după externare ar trebui să fie plasaţi în carantină suplimentar pentru două săptămîni.

Comentariu pentru clipul de mai jos: “Dimineaţa mai multe persoane pescuiau pe podul de pe rîul Huang He, care se află la aproximativ 60km de Wuhan. Peştele avea un comportament straniu, pe un timp însorit”

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *