Selectați pagina

Copil răpit de Serviciul Social în Anglia după ce părinţii săi refuză Vaccinarea copilului

Copil răpit de Serviciul Social în Anglia după ce părinţii săi refuză Vaccinarea copilului

Serviciile Sociale din Anglia rapesc copilul unei familii inocente pentru ca acestia au spus adevarul despre copilul lor vatamat de Vaccinuri, pe retele de socializare

Serviciile Sociale din Anglia i-au amenintat de mai multe ori pe parinti sa nu mai faca propaganda anti-vaccinare, dupa ce copilul lor dupa Vaccin a suferit mai multe socuri si traume grave. Ochii i s-au dat peste cap si nu a mai fost in stare sa faca nimic apoi din cauza vaccinului, devenind leguma. 

Copilul tremura fara incetare, fapt dovedit de inregistrariile video ale parintilor, fapt ce a revoltat milioane de internauti pe retelele de socializare punand la indoiala credibilitatea vaccinurilor in Anglia. 

Drept recompensa serviciile sociale in cardasie cu Politia au dat buzna in casa acestor parinti inocenti si i-au arestat fara motivatie.  Au aruncat toti sacii de gunoi pe jos pentru a inventa ,,mizerie de nedescris,, in care acestia ar fi trait, facand mai multe poze in acest sens. Mizeria a fost provoacata chiar de Serviciile Sociale, dar vina a cazut pe parinti. 

Copilul a fost rapit in orfelinate, iar parintii au permisiunea sa-l viziteze foarte rar, tot mai rar pe parcursul anului. Ba mai mult, tatal copilului a fost declarat si denigrat ca fiind ,,paranoic,, si cu probleme mentale, si i s-a inscenat faptul ca ar detine ilegal o arma, care a fost pusa in casa chiar de catre autoritati. 

In Regatul Unit dupa Brexit se vrea instalarea unui sistem tipic norvegian ,,Barnevernet,, unde toti copiii sunt luati in orfelinate de la parinti, fara justificare pentru a fi dati in adoptii homosexualilor. In Norvegia s-a ajuns ca parintii sa piarda custodia copiilor pentru acuzati pe cat de penibile pe atat de inventate: ,,mama taie felia de paine prea subtire,, sau ,, tatal crede in extraterestrii,,

Cititi mai mult in articolul sursa: UK Baby Forcibly Removed At Gunpoint After Parents Refuse To Vaccinate

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке