Selectați pagina

Copil dispărut la Hâncești. Poliţiştii insistă că versiunea primarului nu ar fi veridică

Copil dispărut la Hâncești. Poliţiştii insistă că versiunea primarului nu ar fi veridică

Primarul oraşului Hâncești, Alexandru Botnari, a spus pentru Publika TV că, potrivit unor informaţii, ultima dată copilul de 6 ani din Hâncești, dat dispărut de ieri, ar fi fost urcat într-o maşină de nişte persoane necunoscute.

“S-ar fi urcat într-o maşină, l-a urcat cineva şi a plecat spre satul Logăneşti. O să încercăm să implicăm şi primăriile din satele adiacente.

Vrem să facem o şedinţă cu comisariatul de poliţie şi cu asociaţia de vânători ca să repartizăm pe sectoare şi să încercăm şi alte soluţii”, a menționat primarul de Hâncești, transmite publika.md.

Locuinţa familiei băieţelului este situată la marginea oraşului, în apropiere de drumul care duce spre satul Logăneşti.

Poliţiştii spun că această versiune nu ar fi veridică.

Amintim că zeci de oameni, printre care părinţi, rude, poliţişti, salvatori şi voluntari, toți s-au mobilizat și sunt în căutarea copilului.

Băiatul a plecat de acasă marţi în jurul orei 12:00, iar de atunci este de negăsit. Oamenii legii fac apel la toţi cei care l-au recunoscut din imagini şi l-au văzut, să sune la 112.

Sursa: https://www.publika.md/detalii-noi-privind-disparitia-baietelului-de-6-ani-ce-spune-primarul-orasului-hincesti_3075810.html

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.