Selectați pagina

Iată cum copii noştri sunt doar jucării sexuale în ochii acestor animale, iar sistemul bolnav de justiţie le încurajează faptele!

Iată cum copii noştri sunt doar jucării sexuale în ochii acestor animale, iar sistemul bolnav de justiţie le încurajează faptele!

Europa ne tot învaţă cum să gândim, ce e bine şi ce e rău. Ne arată cât de înapoiaţi suntem şi cât de greşite ne sunt căile.

În seara asta aş vrea să vorbesc despre două cazuri, petrecute în Germania. De ce Germania? Pentru că este „motorul” Europei, este forţa economică şi politică, ce dă tonul şi stabileşte tendinţele politice europene. Iar la sfârşitul rândurilor, pe care le voi aşterne, vă rog să vă răspundeţi măcar la o singură întrebare: asta vrem şi în România?

Primul caz este din Osnabrück. În acea localitate, o familie de musulmani semianalfabeţi l-a incitat pe unul dintre băieţii de 21 de ani din familie să o răpească pe o fetiţă de 11 ani, pentru a se căsători mai apoi cu ea. Din moment ce copila nu a vrut să întreţină raporturi sexuale cu respectivul, familia l-a constrâns pe bărbat să o violeze pe fetiţă, întreg clanul participând mai mult sau mai puţin direct la oroare.

După ce fapta a ieşit la iveală, judecătorilor germani, chemaţi să împartă dreptatea într-un caz evident de pedofilie, li s-a spus că ar fi vorba despre o tradiţie musulmană. Aşa s-ar practica la ei…

Concluzia a fost că toţi cei implicaţi au fost eliberaţi, s-au dat nişte pedepse cu suspendare, fără amenzi, pentru că judecătorii au considerat că infractorul, trăind din ajutor social, nu mai are posibilitatea de a plăti daune victimei sau amenzi, şi nici nu poate presta muncă în folosul comunităţii, deoarece aceasta i-ar afecta şansele de angajare.

Întrebarea este, dacă un german ar fi comis aceeaşi faptă, care ar fi fost pedepsele? Garantat nu ar fi scăpat aşa uşor, şi asta pe bună dreptate! Un copil violat este un copil violat, indiferent de tradiţii!

Al doilea caz, şi mai oribil, petrecut în 2009, arată că nu este vorba despre cazuri individuale, ci despre o ură bolnavă, pe care şi-o varsă asupra celor ce i-au primit cu braţe deschise în cel mai perfid mod cu putinţă. Mai mulţi ţigani originari din Kosovo au abordat-o pe fetiţă pe stradă. Aceasta, crescută în spiritul multiculturalismului şi a îmbogăţirii culturale, pe care o aduc străinii în culturile autohtone, a răspuns prietenos.

În acel moment, ţiganii au luat-o pe fetiţă pe sus, au dus-o într-un loc ascuns şi au violat-o. Probele administrate la proces au relevat faptul că fetiţa a fost violată atât vaginal, cât şi oral şi anal, iar atunci când a strâns din dinţi de durere a fost lovită cu pumnii în gură de acele animale pentru a i-o deschide… ca să le satisfacă poftele bolnave!

De ce dau aceste detalii îngrozitoare? Pentru că trebuie să vedem drama umană! Trebuie să vedem cu ce animale avem de-a face!

Făptaşii au fost prinşi. Manuela, fetiţa batjocorită este internată, având mai mult de o tentativă de suicid. O viaţă distrusă. Şi a ei, dar şi a părinţilor, rudelor, prietenilor…

Muslija, ţiganul kosovar, a fost însă eliberat pe parcursul cercetărilor. Şi a fugit în Kosovo. A fost condamnat tardiv, căci el este în continuare liber. Chiar mai mult, ca urmare a cererii de repatriere, soţia ţiganului violator a primit 10.000 de Euro din partea statului german pentru a se repatria împreună cu copiii (violatorului). Ce ziceţi, a dat infractorul o petrecere pe banii statului german (între care se găseau şi taxe plătite de părinţii Manuelei)? Eu zic că da!

Iată cum se folosesc două sisteme de valori, două sisteme de justiţie paralele. Iată cum violatori pedofili sunt eliberaţi. Iată cum copii noştri (pentru că şi părinţii germani ai copiilor violaţi sunt europeni, albi, ca şi noi) sunt doar jucării sexuale în ochii acestor animale, iar sistemul bolnav de justiţie le încurajează faptele!

În curând aceasta va fi realitatea şi în România, dacă nu facem nimic şi continuăm să înghiţim basmele UE.

Deci, revin la întrebare: asta vrem şi în România?

Sursa: Agonia Naţiunii

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

 1. marele Păcătos

  UE – Uniunea (Evreilor) jidovilor este creată în 1992, adică la jumătatea veacului al 7-lea, mai precis la 7500 de ani de la crearea cerului şi a pământului de când a promis Dumnezeu oprirea veacului terestru, adică, instalarea împărăţiei lui antihrist este permisă din anul 1992, respectiv, să ne gândim la viitor este pur şi simplu lucru nebun, am în vedere prin cuvântul “viitor” la desfăşurarea familiei sau întemeierea ei, şi “lupta” pe scara carierei împotriva sărăciei.
  ne vorbeşte Dumnezeiescul Apostol şi Evanghelist Ioan în înfricoşătoarea sa Carte a sfârşitului că, are să fie toate cele ce se întâmplă astăzi, şi cel mai înfricoşător lucru este că are să-i numeroteze pe toţi, mici, mari, robi, slobozi, săraci şi bogaţi cu 666 pe frunte şi nu la figurat ci la propriu, fizic. Atunci după mărturiile multor Sfinţi se ştie că pocăinţă nu este.
  Deja astăzi omul lumesc îşi poate pierde sufletul fiind în această sistemă şi unica scăpare este Crucea, adică, să te dezici de totul ce-ţi promite statul şi să nu primeşti nici un act.
  Faptul că-i obligă pe pensionari din anul 2014 să-şi facă buletine noi, CU FOTOGRAFIEREA LA OFICIILE DE PAŞAPOARTE, este evident că numerotarea deja s-a început, şi nu doar pe hârtie sau plastic, dar chiar şi pe om, tehnologii care programează ADN-ul deja există, şi aceasta nu este o problemă.

  Pe vremea Sf.Ioan de Kronştadt veneau la Slujba Dumnezeiască câte 30.000 de oameni, şi el zicea, au venit 30.000 de oameni, dar Lui Dumnezeu s-au rugat doar 27.

  Sf.Kucşa al Odessei a proorocit, bisericile vor fi ticsite, dar Credincios nici unul nu v-a fi!
  Asta ce înseamnă?
  Asta înseamnă că mai nimeni nu se va gândi la salvarea sufletului.
  Desigur, cum te poţi gândi la salvarea sufletului când mărturisitorii mărturisesc într-una şi Sfinţii au atenţionat ca, nimeni să nu primească acte de la stat, statul se numesc slujitorii diavolului.
  Asta Sfinţii au zis, acum gândiţi-vă, cine e drept, Purtătorii de Domnul Duhul Sfânt Dumnezeu Adevărat sau părinţii din ziua de azi care zic, dacă patriarhia rusă binecuvintează actele cu simbolisme sataniceşti, pentru că simbolismul la arătare – stării lăuntrice (duhovniceşti) nu influienţează, e destul să crezi (ideologia sectarilor) şi să te smereşti, atunci te vei mântui, te mântuieşti, dar Sf. Apostol şi Evanghelist Ioan zice, Dumnezeu pe nimeni nu-l va ierta cine va primi pecetea.
  Spuneţi-mi că pecetea astăzi nu se pune încă
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cgj20LpOdkY

  de ce atunci îi obligă pe întemniţaţi să scoată actele “biometrice”, de ce în africa şi afganistan la fel le “se scot parametrii biometrici”? pe pensionari îi obligă să-şi facă acte noi? pe copiii micuţi îi fotografiază?
  şi dacă nu azi, păi când v-a fi aceasta?
  Deja milioane au pecetea şi nici nu-şi dau seama de asta!
  are să fie cataclizme pentru cei aleşi, care nu vor să primească sau Dumnezeu nu v-a permite să primească pentru că cercetează “inimile şi rărunchii”, de aceea în 2014 februarie are să exploadeze marea neagră, cel mai probabil că aşa va fi, pentru nepocăinţa noastră şi pentru că fraţii noştri care îi urmează lui Kain şi fraţii noştri care îi urmează lui Iuda nu vor să se pocăiască.

  Dacă la noi în ţară încă nu a început pecetluirea cu 666, păi în rusia, america şi ţările din europa deja se desfăşoară această activitate satanicească.

  nu este timp pentru ca să facă cartele cu cipuri pentru toţi şi fiecare până la instalarea spurcatului antihrist ca conducător al lumii, de aceea şi cel mai probabil au purces deodată la numerotarea omenirii, la aşa-numita SIMPLA FOTOGRAFIERE.
  Pentru că dacă, câţiva ani în urmă aveai posibilitate să-ţi faci act de identitate la comandă chiar şi înafara ţării aflându-te, prin cunoscuţi, păi astăzi ESTE OBLIGATORIE nu doar prezenţa personală ci şi FOTOGRAFIEREA LA OFICIILE LOR, şi asta atunci când corupţia nu a dispărut, ci a evoluat chiar se poate de spus s-a “legalizat” neoficial.
  a zis, orice se poate de făcut fără prezenţă, însă FOTOGRAFIEREA ESTE OBLIGATORIE.

  Avem minte ca să fim raţionali în gândire, vă rog, atrageţi atenţia şi Dvs un pic, chiar raţional şi logic, de ce se pune problema cel mai accentuat pe fotografiere?

  Să nu ne amăgim, pentru că Facerea 49:17 ne zice:
  “Dan va fi şarpe la drum, viperă la potecă, înveninând piciorul calului, ca să cadă călăreţul.”
  antihrist va fi viclean, într-atât de viclean ca nimeni să nu-l identifice până nu-l va vedea, însă Sfinţii zic, cine-l v-a vedea i se va închina, iar cei ce nu va primi pecetea nici nu i se va închina.

  Adică, până la apariţia sa în ochii lumii, toţi vor fi numerotaţi.
  Până nu se va arăta, toţi vor căuta toate bunătăţile acestei lumi care este praf şi cenuşă, însă după apariţia sa, vor gusta din amarul înfricoşător încă fiind în viaţă.

  Deja gomosexualizmul şi tot felul de răzvrătire împotriva chipului Lui Dumnezeu este o consecinţă a păcatelor noastre.
  Credeţi că conducerea statului de una singură este vinovată?
  Ba nu, e vina noastră, pentru că răul permite Dumnezeu ca să se întâmple, pentru că “fir de păr nu cade fără Voia Lui Cea Sfântă”, la ce să cârtim sau să judecăm?
  e vina noastră, şi dacă cade o avalanşă, atunci cum să lupţi împotrivă?
  nu are omul nici o putere fără de Dumnezeu, cu atât mai mult cel nepocăit şi înglodat în păcatele de moarte.

  Smerenie, şi lepădare de lume.
  Şi când vă vor vorbi cineva împotriva voastră, că nu este corect să vă refuzaţi de primirea actelor să ştiţi că vorbeşte diavolul prin acele persoane.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.