Selectați pagina

Control total! S-a inventat implantul care inhibează gîndurile!

Control total! S-a inventat implantul care inhibează gîndurile!

N.r.: Dragi fraţi şi surori întru Hristos! Trebuie să întelegem clar, cînd unei persoane i se implantează un cip, prin intermediul acestuia se controlează nu numai mişcarea individului, cît din interior influenţează gîndurile, emoţiile, sentimentele şi activitatea organismului însuşi. Dacă o persoană nu va fi pe placul regimului antihrist, va fi trimis un semnal şi cipul va opri spre exemplu inima omului, sau îi va provoca un accident vascular, etc.

Toate aceste invenţii ştiinţifice, despre care se anunţă publicului, reprezintă o partea mizeră faţă de acele invenţii care deja sunt create de guvernul mondial.

Oamenii de ştiinţă au creat un dispozitiv, care produce un semnal electric ca răspuns la gîndurile care ar produuce plăcere.

Cercetătorii de la Şcoala de medicină de la Universitatea Standford din SUA au dezvoltat un dispozitiv, care permite suprimarea comportamentului impulsiv. Cu ajutorul acestui dispozitiv, cercetătorii speră să prevină hărţuirea sexuală, precum şi alte obiceuri şi dependenţe dăunătoare. Acest lucru este raportat pe site-ul universităţii.

N.r.: Conducerea antihristă, în primul rînd vor inhiba creştinilor dorinţă de a merge la biserică, de a se ruga, de a urma poruncilor Lui Hristos!

Studiul cercetătorilor se bazează pe rezultatele creierului uman, şi anume a acelei părţi care e responsabilă de senzaţiile de plăcere.

În urma experimentelor, cercetătorii au implantat un electrod în capul unui şoarece, suprimînd această regiune a creierului în timp ce şoarecele se alimenta. În consecinţă, şoarecii au pierdut plăcerea de a consuma alimente grase, şi au încetat să îi mai dea prioritate acesteea.

Potrivit unuia dintre autorii studiului, impulsurile generate de zona dată din creier sunt responsabile pentru ca persoana să supravieţuiască, şi îl forţează pe om pentru a-şi asigura mîncarea, relaţiile sexuale şi somnul. Cu toate aceste, potrivit lui Casey Halpern, uneori aceste impulsuri pot duce la acţiuni periculoase din punct de vedere social, şi ar trebui blocate.

Sursa: https://med.stanford.edu/news/all-news/2017/12/brain-zap-saps-destructive-urges.html

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *