Darius Vâlcov NU are CARDURI sau conturi la BĂNCI

Darius Vâlcov, fost consilier al premierului pe economie, primește salariul în plic, deoarece nu are cont la nicio bancă, conform propriilor declarații făcute, într-o emisiune TV, notează Mediafax.

„Nu”, a răspuns Darius Vâlcov, întrebat într-o emisiune la Antena 3, dacă are card sau cont la vreo bancă. „Da, în plic. Vine plicul. Da (în mână – n.red.). Se mai poate”, a mai spus Vâlcov, despre cum își primește salariul.

În schimb, pentru a face rezervări online, atunci când pleacă în vacanță, apelează la prietena lui, a afirmat Vâlcov la Antena 3.

„Cunosc atât de mulți oameni care au bani în cont și-au rămas fără ei, pentru că i-au mâncat comisioanele. Aveau 500 de euro și după zece ani nimic, că sunt mari comisioanele”, a susținut Vâlcov.

Fostul premier Mihai Tudose nu avea nici el card și își primea salariul în același mod, a confirmat consilierul premierului.

Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22938359-valcov-spune-nu-are-carduri-sau-conturi-banci-cum-face-rezervarile-online-consilierul-premierului.htm