Selectați pagina

Fost demnitar de stat român NU ARE cont la nicio BANCĂ şi nu deţine nici un CARD. Nouă de ce ni se impune?

Fost demnitar de stat român NU ARE cont la nicio BANCĂ şi nu deţine nici un CARD. Nouă de ce ni se impune?

Darius Vâlcov NU are CARDURI sau conturi la BĂNCI

Darius Vâlcov, fost consilier al premierului pe economie, primește salariul în plic, deoarece nu are cont la nicio bancă, conform propriilor declarații făcute, într-o emisiune TV, notează Mediafax.

„Nu”, a răspuns Darius Vâlcov, întrebat într-o emisiune la Antena 3, dacă are card sau cont la vreo bancă. „Da, în plic. Vine plicul. Da (în mână – n.red.). Se mai poate”, a mai spus Vâlcov, despre cum își primește salariul.

În schimb, pentru a face rezervări online, atunci când pleacă în vacanță, apelează la prietena lui, a afirmat Vâlcov la Antena 3.

„Cunosc atât de mulți oameni care au bani în cont și-au rămas fără ei, pentru că i-au mâncat comisioanele. Aveau 500 de euro și după zece ani nimic, că sunt mari comisioanele”, a susținut Vâlcov.

Fostul premier Mihai Tudose nu avea nici el card și își primea salariul în același mod, a confirmat consilierul premierului.

Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22938359-valcov-spune-nu-are-carduri-sau-conturi-banci-cum-face-rezervarile-online-consilierul-premierului.htm

1 Comentariu

 1. robert

  Pai da, NU EXISTA OBLIGATIVITATE DUPA CUM V-AM ARATAT PE PAGINA MEA de facebook SI CUM AM PROCEDAT. TREBUIE PURICATA LEGEA. Cont facebook Robert Marius.

  Si apropo de inginerul roman care lupta pt a nu mai avea cnp. Am crezut ca-l duce capul dar a pirdut atatia ani degeaba. Raspunsul era in afara tarii nu inauntru.
  Se vede ca nu are tactica.
  Eu am descoperit toate SATANISMELE DIN SISTEM IN 2 ANI DE STUDIU INTENS.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe:

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке