Selectați pagina

Congresul Părinților “Salvaţi Copiii”, ediția a IV-a: sunt aşteptaţi toți oamenii de bună credință cărora nu le este indiferentă soarta copiilor acestei țări!

Congresul Părinților “Salvaţi Copiii”, ediția a IV-a: sunt aşteptaţi toți oamenii de bună credință cărora nu le este indiferentă soarta copiilor acestei țări!

MOLDOVA nu este a mea, nu este a voastră…

ESTE a urmașilor noștri, a urmașilor urmașilor noștri!”

Sf. Ștefan cel Mare

A N U N Ț

CONGRESUL PĂRINȚILOR ”SALVAȚI COPIII”

Mișcarea Juriștilor Ortodocși din Moldova, organizează la data de 29 iunie 2017, ora 10.00 în incinta Teatrului “Mihai Eminescu” (clădirea de lângă sala cu orgă) din mun. Chișinău, Congresul Părinților, ediția a IV-a.

Sunt așteptați preoții, părinții și buneii, toți oamenii de bună credință cărora nu le este indiferentă soarta copiilor acestei țări! Să fim uniți și nu nepăsători față de necazul aproapelui nostru!

Se vor discuta probleme cu care se confruntă copiii, dar și părinții.

  1. Proiectul implementării disciplinei Educația sexuală în școli, începând cu septembrie, anul curent. Inițiativa ONG Y-PEER”.
  2. Drepturile copiilor. Protecția copiilor în situație de risc și așa zis-a “Justiție juvenilă”.
  3. Moldova Electronică 2020. Proiecte. Inițiative. Strategia Națională.
  4. Actele biometrice și analiza comparativă a proiectelor IT în țară și peste hotare.
  5. Fertilizarea în vitro. Prevederi legale și canonice, etc.

Părinții sunt chemați să expună întrebările cu care se confruntă în procesul de educație și electronizare pentru ca în comun să fie găsite căi de soluționare.

Notă: În perioada septembrie – decembrie 2016, în cadrul a două școli din Republica Moldova a fost introdus un curs de Educație Sexuală pilotat de Y-PEER, organizat cu suportul UNFPA, Fondului ONU pentru populație. La moment această organizație cere Ministerului Educației să extindă orele de studii în toate școlile.

Dacă îți dorești o familie sănătoasă, dacă vrei ca să-ți crești acasă copiii, dacă ești în opoziție față de sistemul electronic, bazele de date sau controlul total, dacă ții la tradiția acestui neam și la credința strămoșilor noștri, dacă vrei ca MOLDOVA să aibă un viitor, ești așteptat pe 29 iunie în Sala Teatrului “Mihai Eminescu”!

La finele Congresului va fi înmânată fiecăruia o CERERE, spre a fi semnată de toți participanții doritori, pentru ca ulterior să fie depusă la organele competente. Prezența și semnătura fiecăruia dintre noi este importantă pentru viitorul ORTODOX al copiilor noștri!

 Adresa: mun. Chişinău, str. Ştefan cel Mare 81, Teatrul “Mihai Eminescu” (lângă Sala cu Orgă).  

Mișcarea Juriștilor Ortodocși Din Moldova

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *