Selectați pagina

Conferință de presă cu tema “Juriștii sunt împotriva vaccinării forțate a copiilor”

Conferință de presă cu tema “Juriștii sunt împotriva vaccinării forțate a copiilor”

Conferință de presă cu tema “Juriștii sunt împotriva vaccinării forțate a copiilor”

 

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

5 Comentarii

 1. Iraida

  Si apoi cum ramine domnilor juristi? Inteleg ca procesul e perdut… dar ce facem cu copii? Ii vaccinam? Sau daca refuzam ni-i ia statul? Nu se gaseste chiar nici o cale de a educa copii in legea liu Dumnezeu fara impuneri din afara si amenintari?
  Cu tot cu decani de facultate nu gasiti o solutie?
  Ne pedepseste Dumnezeu pentru pacatele noastre si sufera copii!
  Intradevar fiece popor isi merita conducerea, deci si noi ii meritam pe demnitarii tarii pentru faradelegi, indiferenta si seceta credintei! Doamne iarta-ne!

  Răspuns
 2. Carmen

  Da, vom reusi? Cand? Cand nu se vor mai da bani grei la judecatori sau cand nu li se va ordona de sus sa horarasca asa cum e stabilit deja de … Europa??? Cine-i stapin la noi in tara: poporul, parlamentarii si guvernantii sau… Europa cea puturoasa si imputita, si intunecata, cum a numit-o Sf. Nicolae Velimirovici?! Voi, juristilor ortodocsi, aveti intentii bune, si eu va sustin, dar nu prea aveti cu cine… Tara deja e vinduta! Si-au vandut si sufletele pentru bani si pentru fotolii astia de la conducere- tradatorii si lepadaturile neamului!!!

  Răspuns
 3. Zinaida

  Sunt mama a 2 copii. Sunt alergica de fire. Mii frica sa-mi vaccinezi copii si deci nu frecventeaza gradinita! Sper si ma rog sa reusiti sa obtineem dreptul de a alege…nici nu vreu sa-mi imaginezi ce voi face daca vine timpul scolarizarii…

  Răspuns
 4. Rita

  Ce ar trebui sa facem noi ca sa nu ni se vaccineze copiii? Poate ar fi bine să strângem semnături şi să le trimitem la parlament? Mai mult de jumătate de Moldovă nu acceptă vaccinarea forţată. Ce fel de democraţie este acum? Asta-i tiranie, iar nu democraţie, numai trădări, viclenii şi prostii se fac acum la conducere. Doamne, înţelepţeşte-i şi opreşte-i de la răutatea lor! Ei vor să distrugă generaţiile ce vin, să fim toţi nişte handicapaţi pe care să ne conducă ca pe vite şi ca pe roboţi! Iată ce vor ei! Dar nu vor reuşi, căci cu noi este Dumnezeu!

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.