Selectați pagina

Conducerea unei şcoli din Virginia concediază un profesor care a refuzat să se adreseze unei eleve confuze faţă de gen, ca unui băiat

Conducerea unei şcoli din Virginia concediază un profesor care a refuzat să se adreseze unei eleve confuze faţă de gen, ca unui băiat

Conducerea unei şcoli din oraşul West Point din Virginia a votat în unanimitate să concedieze un profesor de franceză de liceu care a refuzat în mod respectuos să se adreseze unei eleve confuze faţă de gen ca unui băiat.

Anul acesta, unul dintre elevii lui Peter Vlaming de la Liceul West Point a revenit la şcoală făcându-şi peste vară ,,tranziţia” pentru a trăi ca băiat şi dorind să fie recunoscut ca atare. Vlaming a fost de acord să folosească numele masculin pe care ea şi l-a ales şi a încercat să evite să i se adreseze cu pronume feminine, dar a spus că credinţa lui creştină îl împiedică să numească o fată el.

Cu toate acestea, fata spune că compromisul a făcut-o să se simtă ,,izolată”, şi familia ei s-a plâns administraţiei, care i-a dat profesorului un concediu administrativ. La cererea lui Vlaming, conducerea şcolii a ţinut joi o audiere de 4 ore pentru a discuta chestiunea.

Înaintea unei mulţimi mari de elevi şi părinţi care îl susţineau pe profesorul atacat, conducerea a votat 5-0 să-l concedieze, relatează Richmond Times-Dispatch. ,,Această discriminare conduce apoi la crearea unui mediu ostil pentru învăţare”, a spus Laura Abel, administratoarea şcolii. ,,Domnului Vlaming i s-a recomandat să plece ca urmare a nesupunerii sale şi a refuzului repetat de a se conforma instrucţiunilor date lui de mai mulţi administratori ai şcolii”.

Dar Peter Vlaming şi Shawn Voyles, avocatul său, au remarcat că nu a existat nici o declaraţie că profesorul a folosit greşit în mod conştient pronumele, nici că el s-a purtat răutăcios în alt fel faţă de elevă, ba mai mult, nici măcar politica de nediscriminare nu are recomandări specifice pentru pronumele de gen. Vlaming a subliniat că el a încercat să găsească un compromis în duhul ,,toleranţei reciproce”, dar superiorii săi l-au respins pentru a-l pedepsi că susţine vederi despre sex susţinute de ,,majoritatea lumii pentru cea mai mare parte a istoriei umane”.

,,Aceasta nu este toleranţă”, a declarat el. ,,Aceasta este constrângere (…) Sunt pedepsit pentru ce nu am spus”.

Cea mai mare parte a mulţimii a fost de partea lui Peter Vlaming, numindu-l ,,profesor model” care s-a străduit pentru copii, lucrând ca antrenor de fotbal şi şofer de autobuz, şi a purtat semne ,,Dreptate pentru dl. Vlaming” pe care copiii au fost nevoiţi să le scoată la intrarea în şcoală.

,,Dacă nu există nici o politică (de nediscriminare), cum îl pot lăsa să plece ?”, s-a mirat Jennifer Haynes, un părinte. Forrest Rohde l-a numit anterior pe Vlaming ,,un tip cu adevărat simpatic” care ,,a dorit să facă totul pentru elevii lui” şi ,,căruia îi pasă cu adevărat de elevii lui”.

După concedierea profesorului Vlaming, un grup mare de elevi a protestat faţă de aceasta ieşind din clasele lor. Multe persoane au susţinut protestul elevilor.,,Bravo lor”, a notat un susţinător pe Twitter. ,,Ideologia de gen este vândută ca fiind progresistă, dar nu este. Sunt mulţi bani în spate, este împinsă ca o deşteptare, dar răneşte femeile, homosexualii şi lesbienele … Copiii pot fi nonconformişti faţă de gen fără etichete şi medicamente”.

(Următoarele comentarii le vom înţelege doar dacă înţelegem că în societatea occidentală agenda transsexuală a depăşit de mult limitele protejării propriilor invidizi şi ideea de a le oferi un loc în societate şi o seamă de drepturi; astăzi, ea îşi impune prin coerciţie ideologia pentru a coopta cât mai mulţi – mai cu seamă, copii de toate vârstele – în rândurile homosexualilor. Cu alte cuvinte, se face o presiune continuă asupra copiilor, prin educaţie sexuală şi tot felul de reglementări, pentru a deveni LGBT.)

,,(Ceea ce s-a întâmplat) arată doar că întreaga poveste ‘gândirea tinerilor, respectarea alegerilor lor’ este numai pentru mica minoritate a copiilor confuzi”, comenta altă persoană. ,,Majoritatea s-au opus acestei nebunii şi ceea ce face ea educaţiei şi vieţilor lor nu contează”.

,,Oamenii care ar trebui concediaţi – spune altcineva – sunt cei care permit ca acest abuz al copiilor să fie perpetuat în şcolile noastre publice fie din ignoranţă, fie din cauza unei agende transsexuale socio-politice bolnave”.

,,Trebuie să folosim această ocazie pentru a ne opune otrăvirii minţilor copiilor cu ideologia de gen care le spune că trupurile lor sunt rele şi că tot ce sunt ei sunt stereotipuri şi alegerile de haine pe care le fac sunt rele”. ,,Acest lucru a scăpat de sub control şi trebuie să ne ridicăm împotriva hărţuirii promovate de lobby-ul transsexualilor”.

Sursa: www.lifesitenews.com, UPDATE: Virginia school board fires teacher who refused to call female student ‘he’ or ‘him’

Traducere: Catacombele Ortodoxiei

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке