Preotul ortodox american Joseph Gleason a atras atenția asupra unor scene din filmul „The First Purge: allegiance”, apărute pe rețelele de socializare. Acestea prezintă un ucigaș mascat care poartă pe braț o brățară cu o cruce ortodoxă cu opt colțuri.

CONDUCEREA ANTIHRISTA MONDIALĂ… Hollywood a început să demonizeze în mod special creștinii ortodocși. (FOTO)

CONDUCEREA ANTIHRISTA MONDIALĂ… Hollywood a început să demonizeze în mod special creștinii ortodocși. (FOTO)

Un alt film hollywoodian, intitulat „Jack Ryan: Shadow Recruit”, prezintă un preot ortodox în vârstă care, în timpul unei predici, dezvăluie un cod secret menit să activeze celulele adormite ale agenților ruși care trăiesc în SUA.

Joseph Gleeson, care s-a mutat la Rostov pe Don cu familia sa, se întreabă cine încearcă să dezumanizeze Biserica Ortodoxă și de ce? Hollywood-ul încearcă astfel să contribuie la o mișcare a unor surse mass-media liberale împotriva creștinilor și în special împotriva ortodocșilor!

Narațiunea anticreștină rămâne populară în mass-media de stânga și în filmele care încearcă să eradicheze creștinismul din viața publică. Creștinii nu pot fi pur și simplu ascunși sau distruși, așa că se pare că planul este de a-i calomnia mai întâi.