Potrivit patriarhului Bartolomeu, cei care neagă pandemia și refuză vaccinarea „nu gândesc corect, nu gândesc logic și greșesc față de ei înșiși și de semenii lor”.

conducatorul fanarului despre vaccin

Ciornă automată

Patriarhul Constantinopolului Bartolomeu într-un interviu acordat canalului televizat grecesc Mega TV, a spus că este un absurd să-ți fie frică de vaccinare și i-a îndemnat pe toți să se vaccineze, relatează romfea.gr.

„Este absurd și incorect că unii se tem să fie vaccinați. Nu există nicio scuză rezonabilă. Încă o dată, îi îndemn pe toți să se vaccineze necondiționat. Pentru a evita posibilele pericole care îi vor duce la moarte”, a spus conducătorul Fanarului.

„Noi, ca biserică, ca religie, ca Patriarhie Ecumenică în particular, respectăm știința, pe reprezentanții științei, realizările și descoperirile științifice și ne adaptăm viața la ele”, a adăugat el.

Potrivit conducătorului Fanarului, cei care neagă pandemia și refuză vaccinarea, „nu gândesc corect, nu gândesc logic și acționează greșit față de ei înșiși și de semenii lor. Pentru că pot transmite coronavirusul semenilor lor fără să știe măcar. Acesta este un pericol serios”.

Amintim că în ianuarie 2021, conducătorul Fanarului s-a vaccinat împotriva noului COVID.

Sursa: https://www.romfea.gr/oikoumeniko-patriarxeio/45285-vartholomaios-kano-kai-pali-ekklisi-na-emvoliastoyn-oloi-anev-epifylakseos