Selectați pagina

Comunistii incearca sa împiedice construirea unei biserici

Comunistii incearca sa împiedice construirea unei biserici

mitropolitul longin de saratov si volskIn Saratov, a fost planificat un miting împotriva construirii unei biserici ortodoxe, pe terenul situat într-un parc al orașului – “Zavodskoy”.

Înainte de miting, secretarul Partidului Comunist din acest cartier, Dmitri Sorokin, a difuzat un mesaj celor care se opun construcției bisericii. Sorokin s-a adresat chiar si Mitropolitului Longhin de Saratov și Volsk, pentru a-l invita la miting.

Acțiunea de protest privind ridicarea viitoarei biserici a început inca din 2011, când Eparhia Mitropolitana a intreprins procedurile administrative privind terenul in cauza. Actiunile au fost conduse de Sorokin și de membrul Parlamentului municipal Saratov Ghenadie Tourountaiev.

La rândul său, liderul Departamentului de Informații al Eparhiei, starețul Nectarie (Morozov), a anunțat că, potrivit informațiilor sale, Sorokin strange semnături pentru a cere demisia Mitropolitului.

“Este posibil ca și noi sa incepem să strangem semnături pentru demisia secretarului Partidului Comunist. De ce nu? Există mai multi ortodocsi in ​​Saratov, decat comuniști. Dacă Dmitri Sorokin consideră că trebuie să scoatem oamenii în stradă pentru întâlniri, ar putea fi posibil sa facem același lucru, dar atunci vom vedea un numar diferit de demonstranți. Mult mai multi decat la mitingurile sale. Ar trebui să facem acest lucru, trebuie să ne gândim la asta”, a spus preotul.

Sursa: Lacasuri Ortodoxe

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii