Selectați pagina

Colţii ecumenismului! Să ne păzească Bunul Dumnezeu de tot felul de rătăciri!

Colţii ecumenismului! Să ne păzească Bunul Dumnezeu de tot felul de rătăciri!

„Luaţi bine seama cum umblaţi: nu ca nişte neînţelepţi, ci precum cei înţelepţi, răscumpărând vremea , căci zilele rele sunt.”
Efeseni, 5, 15-16

Tot mai des în presa ortodoxă apar astfel de știri precum ar fi construcția unor “biserici” a tuturor religiilor. Spre exemplu, în satul Staroie Araccino de lîngă Kazani, Rusia, a început construcția unei “biserici” a ortodocșilor, musulmanilor, budiștilor, catolicilor etc., în total 16 confesiuni. Iar administrația regiunii Ivano-Francovsk, Ucraina, a decis pe 4 august 2011 că va finanța construcția unei “biserici” multiconfesionale care va fi construită în orașul Fatima, Portugalia etc.

Iată și o imagine a unei astfel de “biserici”.

Acestea sunt mult așteptatele roade ale ecumenismului?… Știm că subiectul în cauză nu este unul din domeniul jurisprudenței, însă ca și creștini ortodocși nu putem fi indiferenți la astfel de anunțuri. Să ne păzească Bunul Dumnezeu de tot felul de rătăciri.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Urmăritori / Pingbacks

  1. Ecumenism: Să ne păzească Bunul Dumnezeu de tot felul de rătăciri – gânduri din ortodoxie (2) - […] Acestea sunt mult așteptatele roade ale ecumenismului?… Știm că subiectul în cauză nu este unul din domeniul jurisprudenței, însă…
  2. Ecumenism: Să ne păzească Bunul Dumnezeu de tot felul de rătăciri | ortodoxiadreaptacredinta - […] Acestea sunt mult așteptatele roade ale ecumenismului?… Știm că subiectul în cauză nu este unul din domeniul jurisprudenței, însă…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *