Selectați pagina

Colindul La poartă la Ștefan Vodă (Video, corul Evloghia)

Colindul La poartă la Ștefan Vodă (Video, corul Evloghia)

Colindul La poartă la Ștefan Vodă (Video, corul Evloghia)

 

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

16 Comentarii

  • sceptik

   Mulțumesc! Frumoase colinde, frumoase obiceiuri, dar mai frumoase sunt sufletele oamenilor simpli, ale țăranilor noștri demni și duioși. Să-mi trăiești și să-mi înflorești, dulce țară, Moldovă sfântă!

  • marele Păcătos

   nu poate să înflorească ţara când antihristul abia îşi aşteaptă întronarea, când toţi sunt numerotaţi, când toţi sunt învăluiţi în cele mai grave păcate, când preoţimea tace despre aceea cum să-ţi salvezi sufletul şi vorbeşte de practica Evanghelică, sfătuieşte cum să te comporţi cu vecinii, cu prietenii bogaţi, cum să cercetezi pe cei săraci etc, toate care nouă şi aşa ne sunt descoperite din Sfintele Scripturi ale Sfinţilor părinţi.

   Mai mult ca atât, nicăieri în Sfintele Scripturi sau proorocii nu se vorbeşte de ceva de după pecete, că nimic nici nu poate fi.
   aici e punctul terminus, aici e Venirea Domnului, aici e Judecata Universală la care se va hotărâ focul mistuitor al chinului fără de sfârşit, sau nesfârşita bucurie în Viaţa cea în Dumnezeu!

   de aceea, una ne cere Domnul, să ne lepădăm de cod, compromisuri nu-s.

   Preoţii care vorbesc deschis despre asta – sunt prigoniţi, excomunicaţi necanonic, de fapt, se blesteamă pe ei înşişi ierarhii care excomunică necanonic pe cineva din Biserică.

   conducerea – trădători sunt, de fapt, cum şi îi merităm.
   ierarhii – încă mai ţin cu noi, dar totuşi, şi ei sunt sub presiune de la sluile satanei, de aceea ne rămâne nădejea doar în Dumnezeu.

   toţi care au cod din 13 cifre în loc de nume în acte – se duc în iad în ziua de azi!

   numai scriind cerere de refuz se poate salva sufletul, chiar şi după moartea omului.

  • nume

   Si dupa moarte tot da? Nana a murit recent si avea buletin, se poate sa ii scriu eu cerere de refuz?

  • marele Păcătos

   dacă vreai să-i salvezi sufletul, fă aşa:
   scrie cerere de refuz, anexează buletinul şi trimite prin scrisoare cu notificare.

   Desigur este necesar la toate actele cu cod de trimis cerere de refuz, adică poliţă de aisugrare etc.

   în toate cazurile unde s-a făcut aşa procedură – sufletele au fost salvate.

  • Irina

   De unde stii ca au fost salvate sufletele? De unde stii ca precis si dupa moarte ajuta cererile astea de refuz? Unde dupa moarte se exprima vointa persoanei?
   De unde atata siguranta si stiinta? Si apropo, asa niste afirmatii faci de parca ai conexiune cu alta lume, sincer….smintesti oamenii cu asa afirmatii!!

  • marele Păcătos

   Soră Irina, sminteşte diavolul, da păcătosul de mine aduce la cunoştinţă lucrurile descoperite de către Dumnezeu celor ce vor să se salveze.

   dovadă aici: http://www.youtube.com/watch?v=yOJ_KI2WuYk

  • Irina

   Adica oamenii nu smintesc, da? Bravo! Cat de curat si de cinstit si de bravo sunteti dvs! Cat de sigur scrieti fara sa aveti frica de Dumnezeu. Si credeti-ma nu cred ca cel putin v-ati consultat cu duhovnicul dvs, dar doar cititi ce scrie in internet. Bravo!

 1. nume

  Dar de ce nimeni nu zice nimic? Nu merg chiar in fiecare zi la biserica dar nu am auzit ierarhi sa zica ca: Nu luati buletinele/pasapoartele, toti tac sau zic ca ei, asta nu poate poate prejudicia integritatea duhovniceasca, atitea pelerinaje peste hotare, Mitropolitul pleaca in Russia, sau poate pentru fetele bisericesti se poate si fara pasaport sa treaca granita? …

  Răspuns
  • marele Păcătos

   Pe Iisus Hristos Dumnezeu l-au trădat cine?
   doar mirenii?
   doar păgânii?
   doar necredincioşii?
   NU!

   L-au trădat Anna şi Caiafa, analogic sunt, ierarhii din ziua de azi.

   Dar problema e că, s-au întunecat minţile la preoţime din ce cauză a fost un Sfânt întrebat. Sfântul a răspuns: “când s-a dat ajutor umanitar de peste hotare, s-au dat şi de la satanişti, şi de la musulmişti şi de la jidovişti şi de la papişti, acesta e motivul întunecimii minţii la preoţi”.

   recent am dat peste aşa un material care mi-a fost ca dovadă acestor cuvinte, şi anume pe mapă scrie “Ajtor umanitar din Germania”:
   http://bogistina.info/f/miro/der-3-17big.jpg

   mai multe minuni ca semn a mâniei Lui Dumnezeu:
   http://bogistina.info/miro/miro_3.shtml

   e mai straşnic să-L trădezi pe Dumnezeu decât măcar dacă ai trăda lumea întreagă.

  • nume

   Am privit si http://www.youtube.com/watch?v=yOJ_KI2WuYk, cum zicea si fetita de la inceput ca la ei au inceput sa puna in biserici icoane sataniste, toti agreeaza inn, snils, etc. Sint si la noi asa biserici? Care biserica in Chisinau e contra actelor si preotii la fel? Scuze de invazia de intrebari insa eu nu le stiu raspunsul dar sa ramii in nestiinta la acest subiect delicat e prea mare pretul…

  • marele Păcătos

   pentru detalii ar trebui un pic de confidenţialitate, fiind-că sunt şi printre poki ciocănitori care îi toarnă pe toţi acei Preoţi Adevăraţi care stau în Adevărul Lui Hristos.

   şi alte feluri de şobolani care clevetesc în orice chip, că diavolul stă în ei şi îi îndeamnă ca pe Iuda-iscarioteanul să-i pârască.

   o adresă a poştei electronice lăsaţi..

   Totuşi nu există nimeni să poată contesta pericolul primirii numărului numelui diavolului în locul Sfântului nume de la Sfântul Botez.

   cine n-ar fi el, cât de îndrăcit sau întunecat, nu poate dovedi acească subtituire, pentru că despre asta ne spune Apocalipsa, ne spune Proorocul Iezechiel:
   “Ucideţi şi nimiciţi pe bătrâni, tineri, fecioare, copii, femei, dar să nu vă atingeţi de nici un om, care are pe frunte semnul “+”! Şi să începeţi cu locul Meu cel sfânt!” Şi au început ei cu bătrânii, care erau înaintea templului.”

   Sfinţii din vremurile noastre la fel au zis!

   Desigur, trebuie credinţă, Sf.Ap.Petru a mers pe mare, având credinţă!

   Sf.M.Mc. Mina refăcut un mort tăiat în bucăţi apoi l-a înviat un mort (adică Dumnezeu la rugăciunile Sfântului).

   Pentru cei ce nu au credinţă, îi recomand să se roage Lui Dumnezeu ca să i se descopere iadul, şi atunci garantat că Domnul îi va arăta.

  • nume

   [email protected]
   Cite se fac in vremurile noastre si nimeni nu vrea sa creada… Tuturor le pare ca mai este continuare, numai vezi atitea constructii si atitea oferte frumoase care contin doar minciuni in ele, debarasarea de natura si natural si deja iti vine sa plingi, unde mai este continuare…

 2. marele Păcătos

  în icoane se pun cipuri, şi desigur că acolo nu mai este nici un fel de Har, ci putere diavolească.
  electricitatea e de la diavol.
  cipul introdus în om, odată cu cip intră şi diavol(i)
  toţi cei ce vor avea cipuri, vor fi pecetluiţi cu pecetea care se va înscrie în codul genetic (ADN) şi atunci, nu mai scapă omul de focul veşnic.

  numai rugăciunea ne poate scăpa, adică Domnul, la rugăciunile noastre.

  Răspuns
 3. marele Păcătos

  Soră Irina, ce i-a zis Hristos Dumnezeu Sfântului Apostol Petru?

  “De atunci a început Iisus să arate ucenicilor Lui că El trebuie să meargă la Ierusalim şi să pătimească multe de la bătrâni şi de la arhierei şi de la cărturari şi să fie ucis, şi a treia zi să învieze.
  Şi Petru, luându-L la o parte, a început să-L dojenească, zicându-I: Fie-Ţi milă de Tine să nu Ţi se întâmple Ţie aceasta.
  Iar El, întorcându-se, a zis lui Petru: Mergi înapoia Mea, satano! Sminteală Îmi eşti; că nu cugeţi cele ale lui Dumnezeu, ci cele ale oamenilor.”

  azi, mărturisirea despre pecete şi lepădarea de numărul spurcat al lui antihrist 666 este o mică Golgotă.
  Să căutăm culcuş şi să negăm această avalaşă, acest pericol este pur şi simplu frico de a-şi pierde sufletul (trupul), dar să luăm aminte la Cuvintele Mântuitorului când zice:

  “Căci cine va voi să-şi scape sufletul îl va pierde; iar cine-şi va pierde sufletul pentru Mine, acela îl va mântui. (Luca 9:24)”

  Cine va căuta să-şi scape sufletul, îl va pierde; iar cine îl va pierde, acela îl va dobândi.(Luca 17:33).

  Ce nu este clar?
  Că sunt un ticălos care nu-şi poate exprima ideile corect gramatical şi lingvistic nu trebuie să fie o piatră de poticnire pentru a percepe sensul redat în mesaj.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii