Selectați pagina

Coincidenţă sau semn al vremurilor? Marea din jurul Iranului a devenit roşie, la propriu. VIDEO

Coincidenţă sau semn al vremurilor? Marea din jurul Iranului a devenit roşie, la propriu. VIDEO

În seara de 16 mai 2019 pe retelele de socializare din Iran şi Arabia Saudită au apărut cîteva clipuri, care descriu un fenomen straniu, observat în zona insulei Hormuz (care se află chiar în centrul strîmtorii Hormuz).

Acest fenomen a fost descris chiar şi de mai multe ziare din lume, care arată că apa din această strîmtoare devine roşie ca sîngele.

Este foarte posibil ca din punct de vedere tehnic acest fenoment să fie legat ori de înmulţirea algelor, fie de careva nisip din împrejurimi care a nimerit în apă.

Desigur că “oamenii de ştiinţă” vor găsi o explicaţie mai veche şi logică a acestui fenomen. Însă între timp, tot cea ce se întîmplă este descris clar în Apocalipsa lui Sf. Ioan Teologul, capitolul 16:

1. Şi am auzit glas mare, din templu, zicând celor şapte îngeri: Duceţi-vă şi vărsaţi pe pământ cele şapte cupe ale mâniei lui Dumnezeu.
2. Şi s-a dus cel dintâi şi a vărsat cupa lui pe pământ. Şi o bubă rea şi ucigătoare s-a ivit pe oamenii care aveau semnul fiarei şi care se închinau chipului fiarei.
3. Şi al doilea înger a vărsat cupa lui în mare, şi marea s-a prefăcut în sânge ca de mort, şi orice suflare de viaţă a murit, din cele ce sunt în mare.
4. Iar cel de al treilea a vărsat cupa lui în râuri şi în izvoarele apelor şi s-au prefăcut în sânge.

Iar între timp în Arabia Saudită se întîmpla un alt fenomen alarmant – invazia lăcustelor:

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *