Selectați pagina

Cipuri BIOMETRICE plantate in sinus!

Cipuri BIOMETRICE plantate in sinus!

card-sanatate-bogdan-stamatin_13719615_mfxMergeam adesea cu trenul impreuna cu prietena mea la aceeasi biserica si ne spuneam rugciunile in gand in liniste fara probleme. In urma cu vreo sase ani, prietena mea a si-a facut o lucrare dentara la o persoana considerata de incredere. Dupa un  timp, a observat ca scotea niste sunete ciudate atunci cand se apuca de rugaciune. Asa ca pur si simplu n-a mai indraznit sa se roage impreuna cu altcineva. Apoi a imputinat rugaciunea… Ganduri de hula ii apareau cu insistenta in minte. La un moment dat. a simtit cum o forta, ii intra pe gura. Apoi, cand incepea rugaciunea, scotea niste horcaituri dracesti. De curand, prietena mea a citit despre razboiul psihotronic si despre faptul ca  supravegherea electronica se practica in Romania inca de pe vremea lui Ceausescu! Cu prilejul unui control stomatologic, i-a venit ideea sa faca si o radiografie totala. Analizand lucrarea, a constatat ca in zona sinusului avea o pasta alba. La incepiut a crezut ca e un abces! Intreband, a aflat ca aceea este pasta de canal care se afla in mod nejustificat acolo. Ea, ca si mine este impotriva cipurilor, este o persoana serioasa, dar este cam directa. Mai face glume proaste, dar nu e rea la suflet. A studiat cu atentie radiografia si a vazut ca o formatiune alungita statea in pozitie oblica in pasta alba! Atunci a tresarit! A venit la mine si mi-a spus cu umor:

– Uita-te cu atentie la mine! Am descoperit ca sunt ,,dusman al poporului”, asa ca merit sa fiu si eu supravegheata electronic! Apoi mi-a povestit fara ocolisuri ceea ce mi-a tainuit atatia ani. Stomatologul respectiv nu mai este in sistemul sanitar, dar cred ca nu e singurul care se ocupa de asa ceva.  Problema este ca prietena mea risca sa faca o pareza faciala! A inceput sa-si puna probleme in primul rand din aceasta cauza. Un corp strain ascutit in corpul uman este o sursa de infectie deloc neglijabila. Cu timpul, i-a creat si probleme de sanatate. In ce priveste partea sufleteasca, am aratat mai sus ca influentele demonice se fac simtite indiferent daca cipul e pus cu voia sau fara voia noastra. Cred ca merita sa tragem niste concluzii din asta. Cred ca, daca acceptam cipul de bunavoie, nu mai avem puterea de a lupta cu fortele raului deloc. Prietena mea duce o lupta din ce in ce mai serioasa cu duhurile necurate de cand i s-a pus cip. Cipurile implantate reprezinta un razboi psihotronic impotriva omului.

Autor: Buzle Catalin

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

 1. marele Păcătos

  Cine va ajunge în vremea lui abbadon-antihrist să aibă un cip implantat – de pecete nu scapă, deoarece acum sunt aşa tehnologii că-i scanează pe toţi oriunde nu s-ar afla, măcar şi sub pământ, sub apă.. vor fi invizibili pentru diavoli şi cei ce poartă pecetea doar cei cu rugăciunea fierbinte şi cu viaţa curată.

  Sfinţii au zis, cu mare greu cei drepţi se vor salva.

  toate actele le vor reduce la cele ce conţin cip, şi după asta vor zice, pentru ce atâtea cheltuieli dacă în toate sunt aceleaşi cip, este destul doar un singur cip, informaţia oricum e în formatul electronic, aşa-că, implantarea va merge cred personal, de bună voie..
  după cip va fi pecetea cu toate că, în ziua de azi în lume sunt milioane de pecetluiţi şi nici nu-şi dau seama.
  pentru că dacă după cip va merge la arătare pecetea, păi astăzi merge după regulile satanei, adică viclean şi nevăzut.
  La fotografierea prin aparatura neobişnuită se şi pune pe frunte diavoleascul semn.

  Răspuns

Urmăritori / Pingbacks

 1. Să învățăm să ne ferim: CIPURI BIOMETRICE PLANTATE IN SINUS! – Sabia Adevărului - […] Cipuri BIOMETRICE plantate in sinus! | Apărătorul […]

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *