Selectați pagina

Cipizarea tuturor elevilor din Moscova, în 2015

Cipizarea tuturor elevilor din Moscova, în 2015

cipuriPuţini oameni cred: că de la 01.09. 2014  s-a introdus în Moscova  de bunăvoie “cipizarea” copiilor şcolari din regiune,  iar  din 2015 “cipizarea”  tuturor şcolarilor din întreaga țară ca fiind obligatorie. Motivul fiind unul de securitate pentru ca părinţii să ştie unde să află copii lor atunci când doresc.

Totul și nimic, dar sub masca acestei afaceri, se  vede lucrul care a fost respins de societate . Dar s-a găsit eşire –  dacă nu doresc adulţii , vom implanta asupra copiilor . Pare că ideia nu-i rea, dar generaţia tânără de mică se educă pentru a fi în deplină supunere. Adăugăm aici încă o „noutate” –  curicculum de învățătură aprofundata  nu va fi,  întrucît nu va fi obligativitatea de învăţătură, aceasta rămânând la „cererea elevului”. Cîţi copii vor alege  să înveţe algebra, geometria sau fizica? Toate acestea intră în stardatele justiţiei juvenile – „totul la cererea elevilor” .

Cine vor fi de fapt copii nostri? Ce vor şti? Cui vor mai fi de folos? Ei vor fi o pată neagră a societății, care nu vor ști carte, neintelectuală, nu se vor accede în învăţămîntul superior. Vor fi obişnuiţi și mulțumiți cu ceea ce au.

Apare concluzia că se termină cilcul gimnazial de învățământ.  Și va crește o societate amorfă, care v-a pierde doar timpul în fața televizoarelor și a jocurilor „intelectuale” care propagă doar violență și cruzime .

Nu se va mai discuta, şi nu se va accepta – interzicerea propagandei la violență și perversiuni sexuale. Chiar și la posturile de televiziune nu se mai vorbește despre problema pedofiliei, motivând că nu este într-atât de majoritară și des întâlnită, deaceea nu trebuie făcută multă zâzanie și trebuie lăsată în seama societății. Dar nu ne dăm seama , că toate acestea distrug societatea și ne face să degradăm!

Sursa: http://episcopia-ungheni.md

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

30 Comentarii

 1. marele Păcătos

  Sf.Îngeraş otroc Veaceslav a zis, la început de bună voie, pe urmă o să oblice, apoi cu dea sila vor pune.
  La fel au spus şi:
  Sf.Nicole Ragozin
  Sf.Tavrion Batozs
  Sc.Cuv.Pelagheea (din Reazani)

  să atrageţi atenţia că în Apocalipsis scrie aşa:

  şi ea “ÎI SILEŞTE” pe toţi.

  acel sileşte se poate de interpretat după dispoziţie, însă într-o proorocie despre pecetea antihristului, un Sfânt explică însemnătatea peceţii:
  “şi acolo scrie – satana. tu eşti al meu, şi eu sunt al tău, de bună voie m-ai primit şi nu cu dea sila”

  în proorocie despre pecete se mai aduce aminte despre cartelă, şi aşa cuvânt în limba Sfântă – Slavonă-Bisericiască – nici nu exista, dar în proorocie se pare că Duhul Sfânt a binevoit ca el să fie scris, şi a fost scris anume aşa – “CARTELĂ”.

  “În mâini aveau cartele pe care era scris – “lepădare”, iar pe frunte era scris “satana” ”

  Mai sunt proorocii precum că, anume documentele vor fi intermediarele cu ajutorul căror se vor pune în mod viclean (pentru Creştini Ortodocşi trăitori este în mod vădit despre ce merge vorba) pecetea 666.

  microcipul nu este pecetea, dar toţi care vor avea microcip – OBLIGATORIU vor primi şi pecetea.

  sunt multe cazuri când pe la policlinici şi spitale s-au pus tainic microcipuri oamenilor, şi cipurile ieşeau din trup a 40-a zi după citirea Acatistului în cinstea Sf.otroc Veaceslav.

  Dacă doreşte cineva în limba română – pot face rost.

  Răspuns
  • name

   Dorim, chiar te rugam in ro.

  • Olga

   Intr-adevar, ce scriu cartile se implineste in zilele de astazii… Multumesc pentru insusi faptul ca ne propui Acatistul..

  • Anca MARIA

   Va rog, si eu am nevoie de Acatistul Sf. Otroc Veaceslav,daca puteti !

 2. LAU

  Eu am mers pe sursa acestui articol în speranța că voi găsi trimitere la articolul original, în rusă, eventual, sau engleză, știu și eu…
  Ideea e că NU ȘTIU CÂT DE VERIDIC E, neindicandu-se sursa, o sursă locală, care să vorbească cu subiect și predicat. Nu vreau să spun că-i mincinos, pentru că e de pe site-ul Episcopiei Ungheni și respect biserica noastră, însă neindicându-mi sursa, mă lasă într-o zonă în care… nu știu ce să cred.
  Poate are cineva detalii legate de această știre…

  Răspuns
 3. marele Păcătos

  În aşteptarea răspunsului administraţiei, mai comod ar fi să fie publicat pe sait, în caz contrar individual prin măil vi-l transmit.

  Răspuns
 4. marele Păcătos

  Slava, Olga, name

  vă rog afişaţi adresele poştale – vă transmit individual acatistul.

  Răspuns
  • nmn

   Vtl, ar trebui sa iei binecuvîntare inainte de a răspîndi acest acatist.

  • Slava

   eu email nam daca poti pe skype, slavaslava902

  • Anca Maria

   Slava lui Dumnezeu !

   Draga “marele Pacatos”, va rog din toata inima, transmiteti-mi si mie Acatistul Sf. Otroc Veaceslav !
   e-mail: [email protected]
   Si cartea sau cartile sau DVD sau orice legaturi cu si despre acest Sf. Arhanghel intrupat,va rog. trimiteti-mi spre a le cunoaste !

   Cu multumiri !

  • Tanea

   Va rog marele Pacatos trimitetimi si mie acatistul in romana si cartea daca aveti Sf . Veceaslav , iata e-mailul [email protected], va multumesc anticipat

  • Anca Maria

   Slava lui Dumnezeu !

   Imi puteti transmite si mie Acatistul Sf. Otroc Veaceslav ?
   e-mail : [email protected]
   Va multumesc !

 5. Olga

  cer scuze, marele Păcătos, daca mai ai dorinta si putinta sa transmiti cel acatist, eu dispun de el doar in rusa…

  Răspuns
  • marele Păcătos

   adresa poştală, te rog.

  • Anca Maria

   Buna ziua !

   Va rog, transmite-mi si mie Acatistul Sf. Otroc Veaceslav, in rusa, in romana. Si asa si asa. Multumesc !

 6. Serbanoiu Cristiana

  Doressc sa ne trimiteti Acatistul in cinstea Sf. Otroc Veaceslav, in limba romana. Suntem din Romania si avem nevoie grabnica de acest ajutor.Ar fi binevenita si cartea dar nu ne descurcam cu limba rusa.Poate o traduce cineva in limba romana,si o trimiteti pe internet.
  Ar fi o mare bucurie. Doamne ajuta la toata lumea!

  Răspuns
  • Maria

   O mică remarcă: otroc vine din rusă – отрок, şi în traducere ar veni ca băiat/copil. Plus că, necătînd că unii au rîvnă către acest copil, el nu e canonizat, şi nici nu cred ca va fi, avînd în vedere cît de controversat e persoana acestui copil, şi a mamei sale, care pare a suferi de sindromul mamei rămase fără de copil.

  • Anca Maria

   Va rog, transmiteti-mi si mie Acatist, carte, legaturi, e-mail Marele pacatos. Multumesc !

 7. slava

  nici Arsenie Boca nu e canonizat, Maria teas ruga sa nu duci lumea in eroarea si sa subliniezi ca e parerea ta peronala

  Răspuns
 8. marele Păcătos

  Serbanoiu Cristiana, lăsaţi poşta electronică a dvs

  Răspuns
 9. marele Păcătos

  Maria, [otroc, băiat, prunc, copil – sunt sinonime]

  Referitor la canonizare, nu toţi Sfinţii sunt canonizaţi pe pământ, credcă nici nu vor fi până la sfârşit, asta nu înseamnă că doar cei canonizaţi sunt în Împărăţia Lui Dumnezeu.

  Controversele sunt din partea celor orbi sau “ortodocşilor” masoni.

  Patriarhul Alexie al II-lea avea o părere bună faţă de otroc Veaceslav, iar Patriarhul Kiril a vizitat mormântul otrocului.

  Sf.Vasile Novicov avea în Sf.Altar iconiţa otrocului Veaceslav.
  Stareţul Rafail Berestov a spus că otrocul este Sfânt, dar în carte pot fi unele discrepanţe.

  În Sfânta tradiţie este o lege nescrisă – după moarte, să ajute pot doar Sfinţii, alte variante nu-s!

  Sfânta Tradiţie ne spune că duhurile întunericului nu pot citi gândurile bune ale oamenilor, respectiv când omul se roagă în gând la vre-un Sfânt – Sfântul ajută.
  Dacă omul se roagă la un vrăjitor, sau om care nu este în Rai – ajutor nu vine şi nu poate veni nicicum, fiindcă cel din iad pe sine nu se poate ajuta.

  mie Sf.Valeriu Gafencu, Sf.Pr.Iustin mi-au făcut minuni, cu asta m-am convins că sunt Sfinţi (cu toate că eram şi aşa convins de asta), dar exact aşa l-am “încercat” şi pe Îngeraşul otroc Veaceslav – şi mi-a ajutat, şi nu odată!

  Aşa-că, dubii nu am, şi nu pot avea, mai mult ca atât, de la dânsul prima data am auzit problema codificării şi a pecetluirii.

  Răspuns
 10. Anca Maria

  Slava lui Dumnezeu !

  Va rog pe toti : ajutati-ma sa intru in posesia, cartilor despre Sf. Otroc Veaceslav, Acatisul inchinat lui, pelerinaje spre Chebarkul, orice legat de Sf. Otroc Veaceslav si binecuvantata sa mama, Valentina. Va multumesc !

  Răspuns
 11. MARIAN CAMELIA

  si eu doresc acatistul si in rusa si in romana ,multumesc adresa mail [email protected]

  Răspuns
  • Cecilia Lazar

   test

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *