rfid-2Primul experiment cu privire la introducerea microcipurilor RFID a fost realizat de către Departamentul de Sănătate și Servicii Sociale din SUA, cu scopul de a spori monitorizarea și acordarea de ajutor populației fără adăpost din țară. În cadrul experimentului de introducere, oamenii fără adăpost au fost supuși obligatroiu, la implantarea cu microcipuri de indentificare. Cu ajutrul unei astfel de implantări, serviciile sociale și poliția au fost capabili de a urmări mișcarea oamenilor cipizați în timp real, pentru a menține vagabonzii de la infracțiuni și la timp să-i îndestuleze cu medicamente și alimente. O astfel de grijă față de oamenii fără adăpost din partea Departamentului de Sănătate s-ar fi părut aproape dezinteresată, și chiar utilă, deoarece obiectivul său principal este de a reduce numărul de infracțiuni și de a ajuta persoanele fără adăpost.

Al doilea pas în procesul de introducerea a microcipurilor au fost evenimentele de pe 11 septembrie, după care cetățenii americani s-au înrijorat de siguranța proprie și a copiilor lor. Până la 11 septembrie, ideea de implantare a cipurilor în oameni, era doar la nivelul de dezvoltare și se experimenta exclusiv pe oameni fără adăpost și animale. Iar după incident, compania „Applied Digital Solutions”, producătoarea minidispozitivului „VeriChip”, de asemenea, cunoscut sub numele de „Ingerul digital” nu a ratat șansa si a început vanzarea chipurilor sub sloganul „Chip – Siguranță”. Chiar și dacă nu ar fi fost icidentul de pe 11 septembrie, compania în cele din urmă oricum ar fi lansat în cipurile pe piață, deoarece, chiar încă înainte de incident, liderul în dezvoltarea microcipurilor Dr. Peter Chu a declarat: ” Îngerul digital va fi legătura dintre voi și lumea electronică. El va fi apărătorul și protectorul vostru. El este aducător de bine. „

Acum în SUA, cipurile sunt implantate deja la mii de oameni. Doritorii de a-și implanta cip sub piele se pun în rînd, deoarece sunt încrezuți că cipul î-i va oferi posibilitatea de a primi la timp ajutor medical, de a anunța la timp colaboratorii de la Departamentul Situații Excepționale și medicii, despre datele personale în timpul unui caz fortuit, în plus este foarte confortabil – cipul înlocuiește toate documentele necesare (pașaport, carte de credit, portofel). Oficialii guvernamentali ne asigură că securitatea cetățenilor țării este pe primul plan, și de aceea ei sunt dipuși să cheltuiască pentru acest proect orice sumă de bani. Să ne amintim că cipizarea în masă a americanilor a fost precedată de introducerea cartelelor de identificare personală.

Video îl puteți viziona aici:

Cipizarea globală

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ePXc4RKsm_E[/youtube]

Sub pretextul de “vaccinare” pregătirea pentru cipizarea tuturor

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WZ6fHdNQjOs[/youtube]

Legea lui Obama: scopul-cipizația americanilor în 2013

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ikhveyUcVRQ[/youtube]

Traducere pentru apărătorul de pe: 3rm.info