Selectați pagina

CINUL POCAINTEI IN FOTO. MANASTIREA RACIULA 28 – 30 NOIEMBRIE 2013

CINUL POCAINTEI IN FOTO. MANASTIREA RACIULA 28 – 30 NOIEMBRIE 2013

CINUL POCAINTEI IN FOTO. MANASTIREA RACIULA 28 – 30 NOIEMBRIE 2013

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

3 Comentarii

 1. Ilarion

  Am fost cu ajutorul Domnului toate trei zile la manastire. Oboseala placuta in urma rugaciunilor continuie si drumul crucii te fac sa nu mai vrei sa pleci niciodata…
  Avusem fericirea sa ma inchin si mai inainte de citeva ori la chipul singerind al mintuitorului, dar acum… m-am cutremurat! Fiori, fiori! Asa acum e intreaga noastra ortodoxie: dezbinata, uitata, inlocuita. Cu toate acestea, VIE! Biserica se inroureaza si se imbraca in straie de sarbatoare cind e adusa icoana mintuitorului. Cinul pocaintei a fost, iar noi cei prezenti, am trait clipe pascale.
  Deci, vreau sa le spun tuturor:
  Hristos a Inviat!

  Răspuns
 2. Nicolae

  Ai dreptate, Ilarion.
  Mintuitorul e acelasi si ieri si azi. Si azi toti cei ce se apropie cu credinta, se invrednicesc de mare mila si chiar minuni. Am fost si eu la cinul pocaintei. Intre timp imi povestea o maicuta de la manastire: o ruda de-amaicii, din raionul Calarasi este insarcinata. Se simtea foarte rau si avea probleme si cu un picior, fiind deplasat osul la nivelul bazinului. Nu sunt medic, dar inteleg ca era ceva serios, mai ales purtind si o sarcina cu termen inaintat. Femeia nu se putea decide in starea aceasta sa vina la manastire, dar facind un efort, cu evlavie s-a apropiat de icoana Mintuitorului. Cred ca intelegeti ce vreu samarturisesc in continuare.
  Da, femeia pe loc s-a vindecat. Cred ca acest caz ar trebui cercetat si descris si in ziar. Deci indemn redactia aparatorul sa faca legatura cu maica Paisia de la manastire, iar prin ea sa mearga la femeia din Calarasi.
  Cu noi este Dumnezeu!

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *