Selectați pagina

Cineva face experimente în Marea Neagră? 9 cutremure s-au produs în doar 3 ore şi jumătate!

Cineva face experimente în Marea Neagră? 9 cutremure s-au produs în doar 3 ore şi jumătate!

În dimineaţa zilei de 6 februarie 2019, în Marea Neagră au avut loc mai multe cutremure, de intensitate mică (e adevărat), dar ciudate pentru numărul lor mare. Astfel, între orele 5:42 şi 10:12 au avut loc numai puţin de 9 cutremure, toate la adâncimea de cinci kilometri, anunță Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Primul cutremur din Marea Neagră s-a întâmplat la ora 5:42, acesta având magnitudinea de 3,1 pe scara Richter, iar următorul ce s-a produs la ora 5:51, a avut o magnitudine mai mare, de 3,7 grade Celsius pe scara Richter. Ultimul cutremur (cel de la 10:12) a avut cea mai mică magnitudine, de doar 2,6 grade.

Acum, e adevărat că în Marea Neagră se mai produc cutremure, dar e ciudat cum un val de mai multe seisme s-au desfăşurat într-un interval de doar 3 ore şi jumătate. Deşi cauza oficială a cutremurelor e în general cunoscută (mişcări şi reaşezări ale plăcilor tectonice), se ştie că unele cutremure pot fi “artificiale”, adică produse de acţiunile oamenilor. Au fost mai multe seisme în istorie care se pare că au fost declanşate de HAARP (instalaţii de cercetare asupra frecvențelor aurorale active). Michel Chossudovsky a afirmat într-o carte publicată în 1999 că “cercetări științifice recente sugerează că HAARP este pe deplin operațional și că are abilitatea de a declanșa inundații, secete, uragane și cutremure.”

Însă, în cazul cutremurelor din Marea Neagră de pe 6 februarie 2019, n-ar fi de vină HAARP, ci, mai degrabă, suspectez, că ele au fost declanşate de o serie de experimente militare secrete cu rachete efectuate în Marea Neagră. Oare de către cine?

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке