Selectați pagina

Cine stă în spatele cultului 5G împotriva umanității?

Cine stă în spatele cultului 5G împotriva umanității?

 În 1999, omul de știință Richard P. Walker, a primit un brevet pentru ceea ce va deveni cunoscut drept internetul a tot (sau a tuturor lucrurilor), acum mai bine cunoscut sub numele de 5G. Walker și restul colegilor săi din Silicon Valley au fost alimentați de tehnologia militară a Lockheed Martin și IBM. Acesta a renunțat la Agilent Technologies în același an cu vehiculul prin care brevetul Walker avea să fie realizat. Toate brevetele care rezultă din 5G ar fi absorbite în mod misterios deAgilent, indiferent dacă sunt în domeniile supravegherii, ciberneticii, ingineriei genetice, microcipurilor umane sau „lucrărilor umede”.

Corporația care promovează brevetul Agilent al lui Walker este SERCO, o companie britanică puternică, aproape de Lockheed MartinGE șiBAE. Primul și ultimul sunt cei mai mari doi contractori de apărare din lume. Cei patru fac parte din agenții de coroană ai SUA Inc. Cota de aur din SERCO a fost controlată istoric prin intermediul combustibililor nucleari britanici (BNFL) de către regina Elisabeta a II-a. În 2009, BNFL a fost închisă după ce a învârtit filialaWestinghouse. Au dobândit Westinghouse în 1999, la patru ani după ce Westinghouse a cumpăratCBS. Centralele nucleare ale BNFL au fost privatizate în 1996 și au fost preluate de British Energy. În același an BNFL a închis, British Energy a fost preluată de Electricite de France.

În 2000, Serco și Lockheed Martinau preluat controlul asupra sitului de arme Aldermaster din Marea Britanie. De asemenea, controlează două treimi din instituția britanică de arme atomice (AWE). Cealaltă treime era deținută de BNFL. În ultimul deceniu, AWE a început să exporte uraniu îmbogățit în SUA de la o instalație Eunice, NM, prin intermediul filialei sale Urenco. Președintele executiv Urenco,Stephen Billingham, a venit de laBritish Energy. Aceștia au fost ajutați cu acest efort de grupul Highland, ai cărui asociați includ Clintonii șiRobert Mueller.

SERCO controlează imigrația și deține un laborator de patologie în Marea Britanie și conduce centre de detenție, închisori și spitale în Australia și Noua Zeelandă. Dar cea mai mare parte a veniturilor sale provine din contractele guvernamentale americane fără licitație care i-au fost acordate de către membrii Senior Executive Services (SES). SES este format din insiderii guvernamentali care, spre deosebire de un funcționar public tipic, nu pot fi concediați după un an de serviciu. Președintele Obama a numit 8.000 dintre aceștia. Membrii SES sunt, de fapt, agenți ai Coroanei Britanice care alimentează contracte guvernamentale americane, inovații, resurse și informații sensibile șefilor lor, Coroanei.

SERCO primește 15-20 de miliarde de dolari pe an din contractele guvernamentale americane. Acesta administrează 63 de turnuri de control al traficului aerian, administrează Obama Care, administrează parcări în orașe și loturi, precum și autobuze și trenuri, împrumuturi de peste mări ale Corporației private de investiții de peste mări (OPIC) și se ocupă de transporturile USAID. Dar 75% din contractele SERCO sunt la Departamentul Apărării. Cu birourile din centrele bancare de bani murdari din Guralsey, Jersey și Insulele Cayman, controlate de Banca Angliei, SERCO funcționează ca „securitate” pentru toate sucursalele armatei americane și serviciile americane de informații.

SERCO este profund implicată în programul spațial al SUA prin intermediul Aerospace Corporation, care intenționează să implementeze 24.000 de sateliți noi care să permită 5G prin SpaceX-ul lui Elon Musk șiOneWeb-ul Amazon în anul viitor. SERCO deține, de asemenea, contracte cu Fundația Millenium a lui Bill Gates care implică sterilizarea africanilor și indienilor prin vaccinări. Fondată în 1929, SERCO a ieșit din RCA, un alt agent al Coroanei care s-a transformat mai ales în GE. RCA este cel mai cunoscut pentru aparatura electronică de consum, dar principala sa activitate a fost echipamentul de radar și sonar militar. Aceeași tehnologie este acum implementată ca 5G. În cartea Big Oil & Their Bankers … (http://aax-us-east.amazon-adsystem.com/x/c/QhYi86L_zTZc2f8LOpQ5gkEAAAFs0zAc9QEAAAFKAWpYNro/https://assoc-redirect.amazon.com/g/r/https://amzn.to/2lkjJPo?linkCode=w61&imprToken=Pa2MW-c8XnE2zGuaq498cQ&slotNum=0 ) , se identifică RCA ca un jucător cheie a Coroanei în asasinarea președinteluiJohn F. Kennedy.

La începutul anilor 1960, RCA a dezvoltat Sistemul de avertizare timpurie a rachetelor balistice din Marea Britanie. În anii 1980, li s-a acordat contractul pentru a sprijini noua Agenție Spațială Europeană și au început să mențină farurile stradale din Londra. În 1987, cu o mare parte din RCA absorbit în GE, ceea ce a rămas a devenit SERCO. În cursul anilor 1990, SERCO și-a luat „serviciile” internaționale, concentrându-se pe țările AlianțeiFive Eyes din Marea Britanie, Canada, Australia, Noua Zeelandă și SUA. Cele trei țări de mijloc fac parte din Commonwealth și sunt astfel controlate direct de Coroana Britanică. De asemenea, SERCO a început să funcționeze în monarhiile marionetelor GCC ale Coroanei din Orientul Mijlociu, unde conduce toate operațiunile de control al traficului aerian. De asemenea, a obținut controlul Autorității Aviației Civiledin Irak. Acest lucru face ca drogurile Coroanei, armele, petrolul și contraband cu ființe umane să intre și să iasă din această regiune ca o briză.

SERCO oferă „suport tehnic” pentru acceleratorul de particule al CERN, administrează serviciile de transport la Spitalul de district Nord din Hong Kong (un alt centru important de trafic de droguri) și oferă „sprijin” bazelor militare din țările Five Eyes. Acesta administrează laboratorul național de fizică din Marea Britanie și antrenează soldați în SUA și Germania. SERCO domină, de asemenea, contractele dinSecuritatea Internă a SUA și este responsabil de Regiunea FEMA 9, care include Alaska, Hawaii și Coasta de Vest a SUA, care a cunoscut recent o mulțime de dezastre naturale. SERCO a început să ofere sprijin IT pentru Parlamentul European în 2014, a început instruirea pompierilor americani în Afganistan în 2016 și a început să opereze Sateliții meteorologici europeni în 2017.

Specialitatea SERCO este tratarea sensibilității cibernetice, incluzând cazierele judiciare, registrele de permis de conducere, registrele de vaccinare, bazele de date ADN și documentele militare. Acest lucru le pune în situația de a controla complet guvernele Five Eyes și cetățenii lor. Însă cea mai importantă infiltrare GCHQ a SERCO a venit în 2015, când i s-a acordat contractul de clasificare a brevetelor din SUA, în esență, care a solicitat Oficiul de Brevete din SUA. În această calitate, sunt capabili să direcționeze și să gestioneze brevetulWalker 5G în direcția dorită a Coroanei. Această direcție, potrivit propriilor documente, este o reducere de 70% a populației din Marea Britanie până în 2025, cu reduceri similare în țările din întreaga lume.

SERCO este condusă de doi Cavaleri Britanici HospitalierSir Roy Gardner este președintele Serco care gestionează, potrivit site-ului propriu al SERCO, „relațiile cu City (centrul financiar din Londra) și cu părțile interesate majore (Regina Elisabeta a II-a)”. Rupert Soames, CEO, este nepotul lui Winston Churchill. În 2010, a fost premiat ofițer alOrdinului Imperiului Britanic(care, desigur, nu există). Ambele au provenit de la Crown Agent GE, care produce contoarele inteligente și iluminarea cu LED-uri fiind lansate înaintea 5G. Monsanto (care acum face parte din Bayer, descendentul lui a fost IG Farben nazist,), este de asemenea deținut de Coroană, ceea ce explică de ce continuă să otrăvească umanitatea cu Roundup (un pesticid periculos).

Mulți oameni identifică acum amenințările multiple pentru umanitate, de la chemtrails la fluorizare sau vaccinuri până la glifosat și 5G. Această conștientizare a crescut până la un punct în care Instituția interzice acum astfel de informații din DARPAnet. Câțiva au identificat aceste atacuri ca o încercare coordonată de a depopula 90% din umanitate. Următoarea sarcină la îndemână în cadrul acestei anchete penale este cea mai importantă și trebuie să ne concentrăm. Trebuie să identificăm crimele subtile. Timp de zeci de ani, oligarhia bancară Illuminati și-a exprimat obsesia pentru suprapopulare. Soțul reginei Elisabetaprințul Filip, și-a exprimat dorința de a se reîncarna ca parazit, astfel încât să poată distruge umanitatea.

Dar se pare că Coroana nu așteaptă această eventualitate. În programul lor de accelerare pentru colectarea a miliarde de ființe umane de pe această planetă, SERCO este știftul care implică Coroana ca autor al acestui genocid bine planificat. 5G este cheia planului lor și trebuie oprită.

Oricine protejează sau activează acești infractori este un trădător în țara lor. Toți oamenii conștienți trebuie să strige acest rechizitoriu familiei, prietenilor, vecinilor și agențiilor de aplicare a legii. Este timpul să ne concentrăm toată energia asupra inamicului și să îi blocăm pe acești sociopati luciferieni înainte de a fi prea târziu !!

   Sursa: Dean Handerson /http://humansarefree.com

 Cărți ale acestui autor : http://aax-us-east.amazon-adsystem.com/x/c/QhYi86L_zTZc2f8LOpQ5gkEAAAFs0zAc9QEAAAFKAWpYNro/https://assoc-redirect.amazon.com/g/r/https://amzn.to/2lfOPYf?linkCode=w61&imprToken=Pa2MW-c8XnE2zGuaq498cQ&slotNum=5

Burebista2012.blogspot.com

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.