Selectați pagina

Cînd, pentru marşul homosexualilor, numit al egalităţii, sunt agresate femei, bătrîni şi copii mici, e chiar îngrozitor!

Cînd, pentru marşul homosexualilor, numit al egalităţii, sunt agresate femei, bătrîni şi copii mici, e chiar îngrozitor!

Poliţia a agresat o femeie pur şi simplu pentru faptul că striga “RUSINE” cînd pe strada Bucureşti trecea marşul homosexualilor. Ea nu prezenta nici un pericol, nici măcar nu s-a apropiat de participanţii acestui marş ruşinoş, si încă era SINGURĂ. Însă a fost luată pe sus cu forţa de poliţisti. Toţi cei care au privit filmările de la eveniment, au văzut cu siguranta acest episod. De ce drepturile acestei femei, care nu e de acord cu un eveniment, nu le apăra nimeni şi de ce poliţistul care a agresat-o nu e pedepsit? Oare ea nu are dreptul la exprimare? Si cine îi da drept poliţiei să foloseasca gazul lacrimogen contra unor bătrîni şi copii?

Acţiunile poliţiei au fost chiar inumane. Asta se numeste ţară de drept şi apărarea drepturilor omului?

Homosexualilor din Moldova nu le încalcă astăzi nimeni drepturile! Şi cînd, pentru marşul lor, numit al egalităţii, sunt agresate femei, bătrîni şi copii mici, e chiar îngrozitor.

În imaginea de mai jos vedeţi două fetiţe care plîng speriate după ce au fost stropite cu gaz lacrimogen…

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *