Selectați pagina

Cînd ereticii o iau razna de tot: Maica Domnului și Pruncul cu mască anti-COVID

Cînd ereticii o iau razna de tot: Maica Domnului și Pruncul cu mască anti-COVID

Un slujitor papistaş australian a postat pe Twitter o imagine cu Maica Domnului cu Pruncul, amândoi purtând măști de protecție anti-COVID pe chipuri.

„Notre Dame de COVID… prie pour nous”, a scris ca text însoțitor, în franceză, slujitorul papistaş Mark Coleridge de Brisbane.

Adică „Maica Domnului a COVID-ului… roagă-te pentru noi!”

Postarea ierarhului papistaş a provocat o adevărată furtună pe rețeaua de socializare, cu critici venite în special din partea utilizatorilor papistaşilor.

Departe de a considera imaginea ca dătătoare de speranță sau frumoasă, mulți au fost oripilați de ceea ce au considerat un sacrilegiu la adresa Maicii Domnului și a lui Hristos.

„Mascarea imaginii lor este o desacralizare”, a scris cineva. „Reparație pentru Domnul Nostru și Maica Lui pentru această blasfemie care urmărește să promoveze agenda pentru o Nouă Ordine Mondială fără Dumnezeu.”

„Scuipatul lui Hristos a vindecat literalmente orbul”, a comentat un alt utilizator al rețelei.

„Stăpâna Veșnică a Cerurilor nu răspândește nici un virus”, a afirmat papistaşul Frederick Gruber. „Maria este Vindecătoarea Răului. Surâsul său aduce vindecare. Nu ar trebui acoperit.”

„Regina Eternă a Cerurilor nu este susceptibilă de nici un virus”, a continuat acesta. „Victoria lui Hristos Înviat asupra morții este manifestă în ea. Ascunzi adevărul.”

„Nu poți tu să fabrici titulaturi pentru Maica Domnului”, a scris o altă utilizatoare, corectându-l pe ierarhul său. „Ea singură își asumă titluri la fiecare apariție.”

„Ea nu s-a manifestat. O insultă grosolan faptul că vorbești în numele ei”, a continuat aceeași. „Ai nevoie să te spovedești și să te convertești, Excelență!”

„Este ceva absolut bolnav să acoperi chipurile Maicii Domnului și ale Fiului lui Dumnezeu”, a scris o altă utilizatoare pe Twitter. „Cei mai mari dușmani ai cultului papistaş sunt acum propriii săi slujitorii și ierarhii.”

„Corectează-mă dacă greșesc, dat pot fi afectați Maria și Domnul nostru de coronavirus dacă nu s-au născut cu păcatul originar?”, a întrebat altcineva. „Dacă nu, nu este această ilustrație cât se poate de nepotrivită și nu neagă ea dogma Bisericii?”

„Aceasta insinuează că Domnul nostru și Maica Sa Bunecuvântată pot provoca răul sau li se poate face rău”, a scris altcineva. „Eretic”, a adăugat ea.

Însă la fiecare câteva minute, unul a revenit cu insistență, într-o formă sau alta: „Șterge această imagine, te rog!”

https://twitter.com/rowdyhobbit/status/1297913797244522497?ref_src=twsrc%5Etfw

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.