Selectați pagina

Chişinău, 19 mai. Cum au minţit gay-ii şi poliţiştii

Sîmbată, 18 mai. Judecătoria sectorului Centru din mun. Chişinău în frămîntare. Se examinează cererea Primăriei Chişinău pentru a fi modificat traseul primului marş al gay-lor din Moldova. Judecătorul este confuz. Trecînd cu bine printr-o recuzare, de minune păstrează calmul. Activiştii pro-homosexuali insistă să fie petrecut marşul pe orice stradă, dar neapărat în perimetrul oraşului. Creştinii ortodocşi insistă să fie stopată parada gay-lor din motive de securitate publică, de păstrare a moralităţii şi pentru a evita tulburările în masă. Spre finele procesului, după dezbateri nenumărate, reprezentanţii gay-lor sînt întrebaţi dacă acceptă varianta de alternativă a marşului pe strada Bănulescu-Bodoni. Gîndindu-se puţin, aceştia refuză pe motiv că le este frică de securitatea personală. Reprezentantul primăriei confirmă acelaşi lucru şi cere să fie permisă acţiunea doar în Teatrul Verde, Valea Morilor. Judecătorul decide: de a permite desfăşurarea paradei gay-lor în Teatrul Verde, Valea Morilor, adică se interzice marşul homosexualilor pe străzile Chişinăului.

Desigur, vă apare întrebarea cum au minţit gay-ii şi poliţiştii?

Reprezentanţii Genderdoc-M şi toţi cei care apără pe homosexuali strigă în gura mare că respectă legile şi ordinea publică. De nenumărate ori în mass-media fac declaraţii precum că ei sînt, chipurile, cei mai oneşti şi corecţi oameni. Spun ei că, chiar de cer careva drepturi, le cer mai întîi în cadrul legal. Unde este supunerea lor faţă de o hotărîre de judecată? Respectă doar ce le convine să respecte? Sau au fost încurajaţi să scuipe în justiţia naţională de reprezentantul Uniunii Europene care a alergat în susţinerea acestor rătăciţi?

Iar poliţia….? Nişte bieţi creştini cărora nu li s-a aprobat locul unei stări de rugăciune au fost arestaţi cu cîţiva ani în urmă. Chipurile nu au dreptul să se roage unde vor, dacă nu le permite Primăria oraşului! Iar gay-ii cu mare cinste, cu cordon viu de poliţişti cu şi fără măşti, cu şi fără arme, în uniformă şi în civil, au fost asiguraţi ca să petreacă ruşinosul marş pe străzile Chişinăului, contrar hotărîrii de judecată!

E clar şi simplu de înţeles pentru orişicine: dacă ar fi fost voinţă şi corectitudine legislativă, poliţia a avut dreptul şi chiar obligaţia de a nu permite minorităţilor sexuale să facă vreun singur pas pe uliţele Chişinăului!

Să ne ferească Dumnezeu de funcţii şi servicii prin care putem şi sîntem ispitiţi pentru a ne pierde sufletele. Cum vor răspunde în faţa Domnului cei care, deşi au avut şi suport legal, totuşi au mers împotriva poporului, fiindu-le frică să nu-şi piardă serviciul? Şi atunci noi ca creştini, cum vom mărturisi adevărul şi cum vom avea curajul să ne jertfim cînd şi legea va fi împotriva noastră? Ruşine poliţiei naţionale!

pentru Apărătorul, Nicolae David, jurist

 

[youtube]http://youtu.be/JWxBnzueHTU[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/n1BhP-9k-XE[/youtube]

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

11 Comentarii

 1. Igor

  Am fost in preajma chind incepea marsul rusinii. Mai multi au incercat sa-i impiedice, dar baietii au fost blocati de o puzderie de politisti. Cica si de la Orhei au adus un detasament de politie. Aistea din oras erau cam putini se vede. Fratilor! Asa e aparata faradelegea in Basarabia! Iar omul normal nu mai are voce, si nici drepturi.
  Daca as fi fost politist, scriam cerere de eliberare dar nu-i aparam pe tot soiul de…care ne spurca pamintul!
  Miluieste-ne Dumnezeule, miluieste-ne!

  Răspuns
 2. Lisagor

  Parca ii asteptau combatantii si altii, de cum de le-a scapat?

  Răspuns
 3. anonimus

  Raul e fricos! S-au temut poponarii sa mearga la teatrul Verde. Au spus intr-un comentariu ca acolo e o singura iesire. Au dreptate. Iesirea era – baia pumnilor. Macar se mai curatau putin de spurcaciune. Deci, precum ziceam, raul e fricos. De la Universitatea de stat au mers in graba doar citiva metri pina la ambasada americii – mama minciunii si faradelegii. Acolo repejor s-au imprastiat. Cu ei e clar! Dar politia de ce nu a soptit haiducilor locul desfasurarii actiunii??? Halal!

  Răspuns
 4. APARATORUL

  Ne intreba o familie:
  – cum ne-a scapat si totusi s-a desfasurat marsul homosexualilor in Chisinau?
  Raspunsul e simpu:
  – deoarece feciorii vostri au stat acasa!

  Răspuns
 5. anonim

  I-au adus din Europa pe acesti gay, si au fost mituiti altii sa ii apere, e doar o strategie a uniunii care incearca sa ne impuna desfrinatii acestea.

  Răspuns
 6. N Lae

  Salvarea si mantuirea Neamului creștin ortodox consta in elaborarea unei legi ce ar contracara propaganda amorala in randul poporului. Sunt asemenea legi in unele state care au grija de sanatatea morala a populatiei. Sa avem in vedere si faptul ca BORusa si alte biserici au criticat Declaratia drepturilor omului pentru propagarea amoralismului. De asta ar trebui sa țină cont cei care primiialergă după Lumina harică și deputații care uită a doua zi ce votează

  Răspuns
 7. marele Păcătos

  un şef de pază sodomit şi baptist de la glorinal mi-a zis că mulţi din securitatea prezidenţială, mulţi militari sunt de “originea” sa, însă ce mi s-a întipărit în minte a fost că, după nişte date statistice, în Moldova se află peste 10.000 de sodomiţi (a fost în anul 2007).

  APĂRĂTORUL drept spune, indiferenţa este acuzată de către Domnul Dumnezeu – scris este în Sfânta Evanghelie.

  Răspuns
 8. irina

  nustiu daca aici e locul cuvenitsau nu dar vreau sa fac un mic anunt…pt toti crestinii..In biserica Sf.Mc. “Vera, Nadejda, Liubovi si mama lor Sofia”, de la Buiucani,pina la data de 28.05.2013.se vor afla Moastele 1)Sf.Trei Ierarhi, Vasile cel Mare, Grigorie Teologul si Ioan Gura de Aur 2)Sf.Mc.Haralambie 3)Sf.Mc.Bonifatie (in caz ca nu stiti unde se afla biserica scrieti-mi si eu va raspund) DOAMNE AJUTA!!!

  Răspuns
 9. Artemie

  daca afla cineva unde se vor intilni coloratii in mai 2014, sa anuntati.

  Răspuns
  • marele Păcătos

   Alexandra, trebuie mai multă rugăciune, oricum cele ce are să se întâmple – se vor întâmpla, şi Îngerul Domnului zice aşa:

   “Cine e nedrept, să nedreptăţească înainte. Cine e spurcat, să se spurce încă. Cine este drept, să facă dreptate mai departe. Cine este sfânt, să se sfinţească încă.”

   adică, plată vor avea păcătoşii, şi Creştinii trebuie să împlinească poruncile, şi dacă mai mare decât rugăciunea creştinul nu poate face în asemenea cazuri – atunci să ne rugăm din inimă, că cineva dintre Sfinţi zice: oricum plată vor avea toţi pentru orice faptă, chiar dacă cineva trâmbiţază dar nu este ascultat – aceeaşi plată va avea ca şi când avea să fie ascultat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *