Selectați pagina

Chiar suntem gata ca pentru niște granturi ce se duc către ONG-uri, să renunțăm la primul cuvânt al copilului – “MAMA”?

Chiar suntem gata ca pentru niște granturi ce se duc către ONG-uri, să renunțăm la primul cuvânt al copilului – “MAMA”?

PRIMUL CUVÂNT – “MAMA”! Sau…?

homosexuali

Moda (propaganda) merge ca tăvălucul prin lume. Tot mai multe state occidentale interzic utilizarea cuvintelor “mamă” și “tată” în actele de identitate, iar în locul acestora se indică “părinte 1” și “părinte 2”.

Zilele trecute în Parlamentul României a sunat propunerea din partea USR (un fel de “partid progresist” ori “partid mainstream”, ca și PAS-ivul moldovenesc) ca și românii să treacă “în rând cu lumea civilizată” și să folosească “părinte 1” și “părinte 2”.

Apropo, Convenția de la Istanbul, despre care mulți vorbesc, dar puțin au habar ce-i cu ea, pe lângă lupta împotriva violenței în familie, conține prevederi referitoare la “părinte 1” și “părinte 2”, un fel de anti-cameră a căsătoriilor persoanelor de același gen și înfierea copiilor de către familiile homosexuale. Totul se face PAS cu PAS.

Acum întrebarea, care nu e deloc glumă. Dacă în viața fiecărui copil, primul cuvând acum e “MAMA” (în fiecare limbă poate suna diferit, dar anume acesta e primul cuvânt care-l pronunță copilul), atunci care e primul cuvând în familiile cu “părinte 1” și “părinte 2”, unde ambii sunt bărbați?

Nu râdeți, faceți o scurtă pauză, reflectați asupra acestei întrebări, care, de fapt, este o problemă serioasă, încotro se duce lumea noastră.

Chiar suntem gata ca pentru niște granturi de milioane care se duc în fondurile (sau fundurile) unor ONG-uri, să renunțăm la primul cuvânt al copilului – “MAMA”?

Sursa: https://t.me/bazarpolitic/2782

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.