Selectați pagina

Cetăţenii Moldovei se pot conecta gratuit la serviciul „semnătura mobilă” pentru a depune declaraţiile pe venit până pe 31 martie curent

Cetăţenii Moldovei se pot conecta gratuit la serviciul „semnătura mobilă” pentru a depune declaraţiile pe venit până pe 31 martie curent

semnatura-mobilaInspectoratul Fiscal Principal de Stat şi Centrul de administrare electronică au îmbunătăţit procesul de depunere a declaraţiilor pe venit (CET08) pentru persoanele fizice prin intermediul Fiscservinform. În prezent, declaraţiile pot fi depuse on-line pe site-ul servicii.fisc.md.

Administratorul Fiscservinform, Vitalii Coceban, a declarat că semnătura mobilă integrată cu serviciul „Declaraţie electronică” asigură o securitate mai mare şi o accesibilitate mai mare, precum şi este o metodă mai comodă de depunere a documentelor la serviciul vamal.

Doritorii pot obţine acces la semnătura mobilă pentru a depune declaraţiile prin intermediul telefonului mobil. Pentru asta trebuie să se adreseze la operatorul de telefonie mobilă – Moldcell sau Orange.

Contribuabilii care vor acces la serviciile fiscale electronice prin alte dispozitive decât telefoanele trebuie să semneze un acord de conectare la centrul Fiscservinform.

Penbtru informaţii suplimentare privind conectarea la serviciul Declaraţie electronică şi folosirea de mai departe a semnăturii mobile pot fi obţinute la numărul de telefon (022) 822-222.

Sursa: allmoldova.com

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.