Selectați pagina

Cerere la Religie pentru anul de învăţământ 2013-2014

Cerere la Religie pentru anul de învăţământ 2013-2014

religia in scoalaUltima lună a ciclului şcolar este cea în care avem posibilitatea legală să îndeplinim o cerere pentru înscrierea copiilor noştri la ora de Religie în următorul an de studiu. Pentru cei ce doresc acest lucru, publicăm un exemplar mai jos pentru înscrierea elevilor la disciplina Religie.

Directorului_____________________________________

(denumirea instituţiei: liceului, gimnaziului)

_____________________________________

(numele şi prenumele directorului)

de  la_________________________________

(numele şi prenumele mamei sau al tatălui)

 

Cerere

Subsemnatul,___________________________, rog ca copilul  meu___________________________ să studieze disciplina opţională Religie în anul de învăţământ 2013-2014, sub egida parohului.

 

14 mai, 2013                                                                _______________

 

 

O motivaţie în plus versus obiecţiei că ora opţională este distribuită după dorinţa manegerilor şcolari este următoarea. Până în 2010 exista câte o oră opţională la toate clasele. Din 2010 studierea Religiei a fost inclusă în orar opţional ca urmare a cererilor masive ale părinţilor elevilor. Anume din ACEST motiv pentru fiecare clasă au fost distribuite în total două ore opţionale. În aşa fel obiectul Religia “nu fură” din lecţiile profesorilor, iar cei care se opun studierii acestei discipline sfinte abuzează şi PROFITĂ de a doua oră opţională destinată Religiei, deşi nu este stipulat expres nicăieri .

Pentru cei ce doresc să o descarce în format word, accesaţi linkul acesta.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.